Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților care au credite garantate cu ipoteca un formular online, prin care pot solicita documente legate de împrumut

332 afisari
Raiffeisen Bank oferă clienților săi care dețin credite garantate cu ipotecă un formular dedicat pentru obținerea de documente în legatura cu derularea acestora. Astfel, clienții pot obține, simplu si fără a se deplasa la bancă, anumite tipuri de acorduri: inchiriere imobil ipotecat, comodat, înstrăinare imobil ipotecat etc.
Solicitarile pot fi transmise direct pe site-ul băncii la Secțiunea Persoane Fizice / În sprijinul tau/Solicitare acorduri privind creditele în derulare (Solicitare acorduri privind creditele in derulare (raiffeisen.ro).
Clienții trebuie sa îndeplinească următoarele condiții pentru a li se procesa formularul: sa fie titularii creditului pentru care se solicita acord sau aviz, datele introduse în formular să fie cele declarate în relația cu banca și să fie conforme cu actul de identitate. În cazul în care datele clienților nu sunt actualizate în sistemele băncii, pot fi actualizate online, în aplicația Smart Mobile.
Banca va emite documentul solicitat, după finalizarea verificarilor interne, în format electronic la adresa de e-mail pe care clientul o are declarată în sistemul informatic al băncii.
Raiffeisen Bank este o bancă universală aflată în top 5 in România, care deservește 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.700 de angajați, circa 300 de agenții în toată țara, 1.131 de ATM-uri și MFM-uri, o rețea de aproape 28.000 de POS-uri.  
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza