Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank oferă soluții de economisire avantajoase în valută

565 afisari
Raiffeisen Bank și-a actualizat oferta de economisire în valută, pentru clienți persoane fizice, venind cu dobânzi de până la 0,5% pe an la depozitele la termen în euro și de până la 2 % pe an la depozitele la termen în USD. Odată cu această creștere a dobâzilor în valută a fost activat Contul de economii Super Acces Plus în euro și dolari, fără comisioane pentru deschidere, administrare sau închidere. Super Acces Plus nu are limită de sumă la alimentări sau transferuri, deținătorul având acces oricând la bani.
Potrivit băncii, pentru a da tuturor clienților posibilitatea de a-și crea un fond de urgență și de a-și diversifica portofoliul de economisire, suma minimă pentru deschiderea unui depozit la termen în valută a fost diminuată de la 500 EUR/USD la 200 EUR/USD.
“Raiffeisen Bank continuă acțiunile de planificare financiară și sprijinire a clienților pentru a-și crea un fond de urgenta* și de a economisi constant pentru planurile pe termen mediu și lung, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consilieri pentru clienții noștri și pentru nevoile lor financiare. Prin aceste măsuri succesive de creștere a dobânzilor la depozite, atât pentru economiile în lei cât și pentru cele în valută, se reduce impactul negativ indus de inflație și de creșterea prețurilor” declară Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank.
*Fondul de urgență este o sumă de bani reprezentând între 3 și 6 salarii/venituri lunare, economisită pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute (o problemă de sănătate care necesită investigații costisitoare, o reparație majoră a locuinței sau a autoturismului, pierderea locului de muncă etc);
Raiffeisen Bank își susține clienții cu o ofertă diversificată, cu soluții și produse de economisire sau investiții potrivite, în funcție de nevoile, obiectivele financiare și stilul de viață al fiecăruia.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza