Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire in lei

690 afisari
In contextul unei inflatii in crestere, Raiffeisen Bank anunta majorarea dobanzilor la depozitele. Potrivit bancii, majorarea se aplica la toate depozitele la termen, in lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank. Cea mai inalta dobanda, in lei, platita de Raiffeisen Bank este de 6.00% pe an, pentru depozitele cu scadenta de doi ani.
“Continuam consilierea si incurajarea clientilor sa-si creeze o rezerva financiara sanatoasa si sa economiseasca pentru planurile pe termen scurt si mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanti pentru clientii nostri si pentru nevoile lor financiare. Totodata, prin aceasta crestere ne dorim si reducerea impactului negativ, indus de inflatia in crestere, asupra disponibilitatilor clientilor nostri”, a declarat Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.  
Raiffeisen Bank sustine clientii cu o oferta diversificata, cu solutii si produse de economisire sau investitii potrivite, in functie de nevoi, obiective financiare si stilul de viata al fiecaruia.
Pe langa depozitele standard, pe termen de 12 si 24 luni, produse ce bonifica dobanzi atractive, clientii pot opta si pentru Flexidepozit - depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie.
Oferta de produse economisire e completata de contul de economii Super Acces Plus in lei, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere. Banca a mai precizat ca oferta sa de economisire pentru persoane fizice este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online.

 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza