Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank introduce procesul de deschidere de cont curent cu identificare video

784 afisari
Raiffeisen Bank a obținut acreditarea Autorității pentru Digitalizarea României pentru procesul digital de deschidere de cont curent cu identificare video, disponibil în aplicația Smart Mobile. Aplicația Smart Mobile urmărește pentru a obține servicii fiziceRaiffeisen Bank accesul la toate operațiunile bancare de care au nevoie de zi: plăți în lei sau în valoare, în țară sau în străinătate, pe care pot reface ușor, cautând-le istoricul de tranzacționare, plăți facturi de utilități cu ajutorul șabloanelor sau contract de debitare directăpentru plată automată facturi, pot primi notificări push pentru plățile cu cardul sau încasările din conturile lor și pot verifica vândute fară autentificarea în aplicare, cu ajutorul widget-ului. De asemenea, tot în Smart Mobile bunipot deschide conturi noi, pot economisi cu ajutorul depozitelor la termen sau a conturilor de economii, pot subscrieunităților fondurilor de investiții Raiffeisen Asset Management.
Raiffeisen Bank a obținut acreditarea Autorității pentru Digitalizarea României pentru procesul digital de deschidere de cont curent cu identificare video, disponibil în aplicația Smart Mobile.
”Suntem bucuroși să primească această recunoaștere oficială din partea Autorității pentru Digitalizarea României. Avem, astfel, încă o confirmă importantă a calității soluțiilor de digitalizare oferite de achiziții lor noștri în procesul online de deschidere a arelației cu banca, soluții ce oferă un grad ridicat de performanță, siguranță și confidențialitate. Una din preocupările noastre constante este să le facem viața mai ușoară clienților cu ajutorul soluțiilor digitale pe care le oferim și prin dezvoltarea Smart Mobile.”, a spus Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienți Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Deschiderea de cont 100% online se realizează  în câțiva pași simpli, prin aplicația Raiffeisen Smart Mobile din App Store/ Google Play: un click pe “Hai și tu la Raiffeisen Bank”, pozezi actul de identitate și faci un selfie, completezi informațiile solicitate pentru începerea unei relații cu banca. Urmează pasul în care faci cunoștință, printr-un apel video, cu un colegiu Raiffeisen Bank. Semneazi electronic contractul, printr-un cod trimis prin SMS și vei primi direct acasă, prin curier, cardul tău.
Oferta Zero Simplu de la Raiffeisen Bank are zero comisioane pentru cont curent în lei, card, mobile banking și cont de economii, plus retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România, toate aceste beneficii includ doar de o plată lunară cu cardul, cu telefonul. sau direct din Smart Mobile.

Aplicația Smart Mobile urmărește pentru a obține servicii fiziceRaiffeisen Bank accesul la toate operațiunile bancare de care au nevoie de zi: plăți în lei sau în valoare, în țară sau în străinătate, pe care pot reface ușor, cautând-le istoricul de tranzacționare, plăți facturi de utilități cu ajutorul șabloanelor sau contract de debitare directăpentru plată automată facturi, pot primi notificări push pentru plățile cu cardul sau încasările din conturile lor și pot verifica vândute fară autentificarea în aplicare, cu ajutorul widget-ului. De asemenea, tot în Smart Mobile bunipot deschide conturi noi, pot economisi cu ajutorul depozitelor la termen sau a conturilor de economii, pot subscrieunităților fondurilor de investiții Raiffeisen Asset Management.

În plus, Smart Mobile oferă, pentru a primi eligibili, cea mai rapidă cale de a obține un credit de nevoi personale, 100% online, în mai puțîn de 10 minute. Printre cele mai apreciateopțiunise numerice și Smart Hour - schimb valutar euro/lei, la curs BNR, în fiecare zi de luni până vineri, între 10:00 și 11:00,până la 1500 de euro pe zi, între conturile proprii.

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România și deservește 2.28 milioane de persoane, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.700 de angajați, circa 300 de agenți în toată țara, 1.131 de ATM-uri și MFM-uri, o rețea de peste 27.900 de POS-uri. Pentru nevoile echipamentelor cu depuneri mari de numerar, banca a instalate de tip Smart DropBox. Reamintim că din februarie 2022 toate unitățile Raife Bank operează fără casierii, pentru că angajații din agenții să poată asigura consiliere pentru clienții noștri.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza