Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank donează 2 milioane de lei pentru spitalele din România

522 afisari
Banii sunt destinați cumpărării de materiale de protecție și intervenție pentru personalul medical implicat în tratarea pacienților cu COVID19. Raiffeisen Bank a pus la dispoziția spitalelor din România un fond de 2 milioane de lei, pentru a ajuta personalul medical în lupta cu efectele pandemiei COVID-19. Fondul este destinat cumpărării de materiale de prima necesitate pentru protecție, sterilizare și intervenție în cazuri care necesită asistență de urgență. Pe lângă fondul de 2 milioane de lei, compania a făcut o donație de peste 100.000 lei către 15 cămine de bătrâni din țară, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți.


"Traversăm cu toțîi o perioada complicată, pe care o putem depăși mai ușor dacă dăm dovadă de solidaritate și, mai ales, dacă ne unim eforturile – oameni simpli, companii, membrii societății civile și autorități. Este responsabilitatea noastră să susținem cu tot ce putem personalul medical și spitalele care, în aceste momente, au misiunea critică în lupta împotriva pandemiei COVID-19”,  a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank oferăservicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți persoane fizice, 91.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. Peste 650.000 dintre cliențîi băncii folosesc aplicățiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mășini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza