Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank deschide conturi curente pentru refugiatii ucraineni

706 afisari
Raiffeisen Bank a anuntat sprijinirea cetatenilor ucraineni refugiati in Romania, prin acces la servicii bancare esentiale, fara costuri, pentru cardurile lor emise in Ucraina cum sunt: efectuarea de plati la POS-urile bancii, retrageri de numerar de la ATM/ MFM-urile bancii.
De asemenea, banca ofera posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit atasat, in lei, emis pe loc, in orice agentie a bancii, pe baza pasaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide.
"Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile sa aiba acces la banii lor si sa faca plati in siguranta si fara costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit atasat, in lei, emis pe loc, cu ajutorul caruia pot face retrageri de numerar gratuite, atat pe teritoriul României, cat si in Uniunea Europeana. De asemenea, retragerile si platile facute cu carduri emise in Ucraina la ATM/MFM-urile si POS-urile noastre sunt cu costuri 0." a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail la Raiffeisen Bank Romania.  
Raiffeisen Bank are peste 2,22 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 1100 ATM-uri, 450 masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 25.600 POS-uri.  



Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza