Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a susținut finanțarea a peste 2.300 de credite pentru clienți prin IMM Invest în 2022

426 afisari
Raiffeisen Bank este unul dintre partenerii principali ai FNGCIMM, FGCR și FRC în programul IMM Invest și rămâne, încă de la aderarea la acest program în 2020, unul dintre jucătorii cheie din piață. În 2023 ne propunem să păstram dinamica anului precedent, când Raiffeisen Bank raportează o performanță notabilă în acordarea de credite in cadrul programelor guvernamentale desfășurate sub sigla IMM INVEST.
Astfel, în 2022 Raiffeisen Bank a acordat în cadrul programelor IMM INVEST 2.333 de credite pentru peste 2.000 clienți din domenii de activitate foarte diverse, cu valoare aprobată de 592 milioane de euro.

"Raiffeisen Bank a continuat să fie un partener activ în programul de garantare IMM INVEST PLUS, un număr record de clienți beneficiind, atât de facilitați de capital de lucru, cât și de investiții, finanțări ce au contribuit în mod consistent la susținerea și dezvoltarea afacerilor lor în aceasta perioadă marcată de incertitudini și provocări. Ne propunem ca și în noul program ediția 2023 să facilităm accesul rapid și ușor al clienților noștri la sursele de finanțare necesare. Dincolo de cifrele pe care le comunicăm astăzi, cred că este necesar să consolidăm relația cu clienții noștri, să le oferim relații de încredere și colaborare și prin programul IMM Invest la Raiffeisen Bank." Radu Ciocoiu, Director Corporații Regionale și Sector Public

Soldul de credite al Raiffeisen Bank a înregistrat un avans important de 27%, la finalul T3 2022 față de T3 2021, susținut în principal de o creștere considerabilă a activității de creditare pentru clienții corporații, de 55%. Trendul de creștere este vizibil și pentru clienții IMM ai băncii al căror stoc de credite nete a înregistrat un avans de 19% (an la an), o contribuție semnificativă având implementarea schemelor guvernamentale de garantare, mai ales IMM Invest. În paralel cu avansul finanțărilor acordate clienților săi companii, Raiffeisen Bank își asumă rolul de facilitator în tranziția către o economie verde și o comunitate sustenabilă.

În contextul în care Ministerul Finanțelor continuă sprijinirea antreprenorilor și a întregului sector IMM și în 2023, prin prelungirea aplicării schemei de ajutor de stat IMM INVEST PLUS până la 31 decembrie 2023, Raiffeisen Bank reafirmă angajamentul asumat încă de la debutul acestui program în 2020. Acest angajament este adresat direct clienților IMM, indiferent de industriile în care activează cu expertiza pe care o deținem în toate aceste domenii.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza