Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a lansat noi pachete de cont curent pentru cliențîi IMM*

180 afisari
Principalele caracteristici ale noilor pachete de cont curent pentru IMM-uri sunt flexibilitatea și modularitatea, care le fac adaptabile oricărui profil de client, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria din care face parte.
În plus, aceste pachete pun în valoare servicii că RaiConnect, aplicația prin care clienții pot beneficia de un consilier bancar dedicat la distanță sau noile aplicații de internet banking, Raiffeisen Online IMM și de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, care îmbunătățesc experiență de utilizare a serviciilor bancare.  

Pachetele pot fi accesate direct din site-ul băncii https://www.raiffeisen.ro/imm/, în agenții sau prin intermediul consilierului bancar dedicat. 

"Banca noastră continuă să-și adapteze modelul de afaceri la nevoile specifice și dinamice ale segmentului IMM. Am creat aceste pachete operaționale respectând cerințele specifice diverselor categorii de antreprenori pentru că vrem să-i susținem în dezvoltarea lor. Ne dorim sa avem în portofoliul nostru de clienți IMM afaceri profitabile, responsabile față de mediu, dar și față de societate, prin crearea de locuri de muncă.” a spus Vladimir Kalinov, Vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank.  

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri.   


*conform segmentării clientelei băncii IMM sunt companii cu cifra de afaceri de până la 5 milioane de euro 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza