Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a finanțat Centrul Inimii RoCordis de la Timișoara

560 afisari
Raiffeisen Bank a finanțat în Timișoara, cu 5 milioane lei un spital privat, unic în România, specializat în patologii cardio-vasculare la adulți și copii, inclusiv la cei foarte mici, sub 2 ani sau 20 de kilograme. Co-finanțarea de la Raiffeisen Bank a asigurat finalizarea construcției și achiziționarea echipamentelor necesare dotării spitalului, la cele mai înalte standarde pentru pacienți și personalul medical. Spitalul a fost inaugurat la mijlocul lunii septembrie 2022.
Potrivit băncii, Centrul Inimii RoCordis este un proiect unic în România, condus de doctorul Gabriel Ivănică, unul dintre puținii medici din țară care face ablații pe cord pentru copiii sub 20 kilograme și sub 2 ani.  Până acum, doctorul Gabriel Ivănică consulta și opera în clinici private partenere, dar exista o permanentă problemă cu rezervarea și dotarea spațiilor operatorii și post-operatorii.

“Nevoia de a ajuta copiii care au malformații sau probleme de cord este foarte mare și din această cauză am hotărât să construiesc un spital de la 0, dedicat acestor patologii, dotat cu toată aparatura necesară. Copiii din România si părinții lor merită asta! Mi-am spus că trebuie să facem acest spital pentru a putea trata pacienții în cele mai bune condiții posibile. Este un proiect abițios, care mi-a consumat aproape tot timpul, dar am vrut să avem spitalul acesta funcțional în cel mai scurt timp posibil. Ajutorul băncii a venit într-un moment în care proiectul nostru era într-un stadiu foarte important: dotarea spațiilor de consultații, a sălilor de operație, a saloanelor de terapie intensivă.” a spus doctorul Gabriel Ivănică.

Spitalul inaugurat la Timișoara este o necesitate pentru copiii care au nevoie de îngrijire și tratamente și oferă servicii care nu sunt disponibile în alte spitale din România. “De puține ori rămâi ca bancher atât de impresionat cât am fost noi când am aflat ce servicii medicale va oferi acest spital. Evident că dincolo de finanțare și tranzacție, ne-am uitat la beneficiile pentru comunitate și la faptul că nu există un astfel de spital privat în România. Pot să vă spun că echipa băncii care s-a ocupat de acest proiect își dorește să mai facă astfel de finanțări pentru că sunt multe de făcut în domeniul dotarilor medicale și avem nevoie de astfel de investiții. Mulțumim familiei Ivănică și suntem onorați că ne-au ales drept parteneri pentru consultanță financiară", a spus Marius Filipaș, director IMM Regiunea Banat. 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza