Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche Bank România lansează un nou serviciu de Internet Banking

3334 afisari
Porsche Bank, bancă specializată pe domeniul auto, parte a Porsche Finance Group România, a lansat un nou serviciu de Internet Banking. Acesta este disponibil din luna august în două versiuni și înlocuiește vechea platformă."Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazăm, ca Grup, și, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem să le oferim clienților mobilitate, în toate formele ei.
Noul serviciu de Internet Banking al Porsche Bank vine tocmai ca răspuns la realitățile și exigențele clienților noștri: se bazează pe o platformă performantă, rapidă, prietenoasă, care economisește timp și energie, accesibilă non-stop, de oriunde în lume. În plus, platforma oferă și un serviciu de mesaje online, în așa fel încât clientul să contacteze banca direct din platformă”, a declarat Ionuț Purice, Președinte al Porsche Bank.  
Noul serviciu destinat clienților Porsche Bank este disponibil în două versiuni: Extras electronic și PorscheBank@YOU.
Potrivit băncii, interfața de client este identică pentru ambele versiuni, în modulul Extras electronic fiind însă dezactivate opțiunile pentru operațiuni. Modulul Extras electronic va înlocui, în timp, expedierea în format fizic a extraselor către clienți și va permite migrarea către modulul tranzacțional facil, fără costuri suplimentare, prin apelarea serviciului de relații clienți Porsche Bank.
 
 
 
Citeşte mai multe despre: Porsche Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza