Links Sitemap Business Linker Sitemap

Platforma Confidas a încheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank

953 afisari
Raiffeisen Bank a încheiat un nou parteneriat cu Confidas, platforma prin intermediul căreia se pot verifică informațîi despre companiile din România. Este un nou pas în direcția oferirii de servicii conexe clienților Raiffeisen Bank, servicii necesare în desfășurarea activitatii oricărei companii. Astfel, clienții IMM ai Raiffeisen Bank vor beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la serviciile Confidas și vor putea obține informații utile despre noii lor parteneri de afaceri sau despre companiile cu care deja au relații comerciale.
"Sărbătorim un an de la semnarea parteneriatului Raiffeisen Bank – Confidas, prin care am oferit clienților posibilitatea testării acestei platforme, ce oferă informațîi importante pentru administrarea riscului de credit comercial,printr-o abordare dinamică și interactivă de semnalare a comportamentului partenerilor de afaceri. După această perioada de testare inițială și feedback oferit de primii utilizatori, dorim să oferim în continuare oportunitatea folosirii acestei soluții de către clienții noștri. Astfel, împreună cu acest start-up inovator oferim 6 luni de acces și utilizare gratuită a platformei și punem la dispoziția clienților încă un instrument direct legat de activitatea lor comercială, extrem de util în această perioada de relansare ecomonica”,  a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank (foto).



"Observăm o creștere semnificativăa numărului IMM-urilor care înțeleg importanța verificării partenerilor de afaceri, semn căacestea devin mai prudente. Prin intermediul acestui parteneriat, cliențîi băncii vor putea face afaceri cu încredereși își vor putea accelera creșterea, platforma ajutându-i inclusiv săgăseascăclienți noi”, a declarat Eduard Burghelia, cofondator al platformei Confidas.

Raiffeisen Bank promovează acest parteneriat cu platforma Confidas pentru căîși dorește săcontribuie la transparentizarea pieței IMM, să-și ajute cliențîi săi săaibăacces la surse de informare de încredere despre date financiare și juridice referitoare la firmele din România.

Puteți vedea cum funcționeazăplatforma Confidas urmărînd aceastăscurtăanimăție video: https://www.confidas.ro/storage/Confidas_10.mp4

Misiunea Confidas este aceea de a face mediul de afaceri mai sigur pentru antreprenorii cinstiți, iar platforma colecteazădate legate de facturile neplățîțe direct de la micii întreprinzători. În mai puțîn de patru luni de la lansarea primei versiuni de test, Confidas a ajutat peste 3.000 de antreprenori săverifice firmele cu care intenționau săcolaboreze înainte de a încheia contracte. Membrii platformei Confidas au înregistrat plăți restante de peste un milion EUR. Confidas a fost creatăde Eduard Burghelia, un tânăr antreprenor în vârstă de 21 de ani, desemnat recent de comunitatea de business din România drept „Tânărul antreprenor al anului”.

Raiffeisen Bank este o bancăuniversalăde top pe piața din România care ofera gamă completă de produse și servicii de calitate superioarăpentru peste douămilioane de clienți prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online)

 

 

 

 

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza