Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parteneriat Muzeul Național Peleș - Alpha Bank România pentru creșterea gradului de digitalizare

600 afisari
Muzeul Național Peleș și Alpha Bank România pun la dispoziția turiștilor soluții complete de plată pentru a îmbunătăți experiența de acces în muzeu, până de curând singura modalitate de plată disponibilă fiind doar prin numerar. Astfel, Muzeul Național Peleș beneficiază acum de terminale POS Alpha Bank, ce acceptă carduri emise sub siglele celor mai importante organizații de plată din lume - Visa, Mastercard, American Express, UnionPay - la punctele de vânzare bilete ale castelelor Peleș și Pelișor, dar și la magazinul de suveniruri.
Muzeul facilitează accesul vizitatorilor prin intermediul Alpha Bank Romania, care a completat soluția de plată la magazinul de bilete cu serviciul de plată online cu cardul a biletelor de acces, direct de pe site-ul www.peles.ro. Tot de pe site-ul www.peles.ro se pot achiziționa acum prin plata cu cardul și cărțile editate de Muzeul Național Peleș, din secțiunea “Librărie” (www.librarie.peles.ro). Turiștii care vizitează Palatul Peleș și care au nevoie de numerar pentru cumpărături viitoare în stațiunea Sinaia au, de asemenea, acces și la un ATM Alpha Bank în cadrul muzeului.

“La începutul acestui an, Muzeul Național Peleș, prin intermediul Alpha Bank România, a început procesul de digitalizare, augmentându-și astfel, calitatea serviciilor pe care le oferă publicului său. Deschiderea și rapiditatea cu care reprezentanții Alpha Bank România au venit în întâmpinarea cerințelor muzeului, punând la dispoziția turiștilor care au trecut pragul Castelelor Peleș și Pelișor soluții complete de plată, au făcut ca experiența de vizitare să fie cât mai plăcută, aliniind astfel Muzeul Național Peleș la standarde internaționale”, a declarat Narcis Dorin Ion, directorul Muzeului Național Peleș.
“Ne bucurăm să susținem programul de digitalizare a Muzeului Peleș, unul dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice din România. Este un demers prin care ne dorim să îmbunătățim experiența de vizitare a acestui obiectiv cultural european, punând la dispoziția turiștilor soluții complete de plată. Continuăm să sprijinim cultura, considerăm că este esențială pentru dezvoltarea societății și rămânem, totodată, consecvenți angajamentului de a oferi o experiență de plată îmbunătățită, simplă, rapidă și sigură”, a spus Tiberiu Mercurian, Director Marketing, Alpha Bank România.
Citeşte mai multe despre: Alpha Bank Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza