Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parcul de afaceri Novo Park prelungește contractul cu Garanti Bank România

1638 afisari
Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează prelungirea contractului cu Garanti Bank România cu încă 5 ani. "Prezența sediului central al Garanti Bank în Novo Park, timp de 16 ani neîntrerupți, este deosebit de importantă pentru noi și reprezintă încă un record pe care compania noastră îl marchează pe piața închirierii spațiilor de birouri. Numai un business stabil, care înțelege cerințele complexe ale chiriașilor și le oferă servicii personalizate, poate reuși acest lucru. Vom continua să lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor ce pot influența experiența chiriașilor și a angajaților acestora în Novo Park", a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.
"Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales să rămână prezent în centrul neoficial de afaceri al Bucureștiului – Zona Barbu Văcărescu / Pipera”, a adăugat Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

Contractul cu Garanti Bank va intra în vigoare în octombrie 2019

"Prin decizia de a prelungi contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2024, Garanti Bank reconfirmă angajamentul pe termen lung pe care și l-a asumat, atât față de clienții din România, cât și față de propriii angajați. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România. 

Garanti Bank face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).


Citeşte mai multe despre: Garanti Bank, Novo Park

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza