Links Sitemap Business Linker Sitemap

Oradea introduce plata cu ajutorul cardurilor contactless în mijloacele de transport public

1346 afisari
Oradea devine al doilea oraș din România în care se introduce plata cu ajutorul cardurilor contactless în mijloacele de transport public, în baza unei soluții implementate de BCR, în colaborare cu Telekom România. Astfel, toate mijloacele de transport ale societății locale de transport, OTL, dispun de câte două validatoare de plată, cu ajutorul cărora oricine își poate achita călătoria prin simpla apropiere a cardului bancar contactless (Mastercard sau Visa), indiferent de banca emitentă a cardului.
"Cardul tău este și biletul tău pe mijloacele de transport în comun din Oradea. Achiziția biletelor de călătorie cu cardul contactless direct din tramvai sau autobuz ușurează accesul la transportul în comun din Oradea”, a declarat Romeo Nica, Director Economic Compania de Transport Public Oradea SA.

“Ne bucurăm că reușim la Oradea să extindem sistemul de plată contactless în transportul public. Peste 80% din piața de carduri este contactless, iar plățile contactless au devenit ceva firesc în comportamentul utilizatorilor de carduri, așa că e normal ca acestea să se extindă și către alte servicii din activitatea cotidiană a fiecăruia dintre noi, așa cum este transportul public. Vom investi în continuare în programul integrat Smart City și suntem convinși că, alături de partenerii noștri Mastercard si Visa, soluțiile de plată avansate vor transforma viața românilor într-una mai bună”, a declarat Ciprian Nicolae, Șef Departament Acceptare Carduri din cadrul BCR.
Citeşte mai multe despre: BCR, Telekom, Mastercard, Visa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza