Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noi întreprinderi mici şi mijlocii se alătură programului Elite în cadrul UniCredit CEE Lounge

1462 afisari
UniCredit CEE Lounge a inclus 14 noi companii în inițiativa sa inovatoare, care face parte din programul ELITE al London Stock Exchange Group, menit să accelereze ritmul de creştere al companiilor cu potenţial.
Companiile nou incluse provin din șase țări din Europa Centrală și de Est (CEE) unde UniCredit Group este prezent. Pentru prima dată, companii din Serbia și Turcia au ales să participe, în timp ce reprezentanții Bulgariei, Croației, României și Rusiei participă și ei la această a șasea grupă de companii. În total, până în prezent, în cadrul UniCredit CEE Lounge au fost  admise 37 de companii din 10 țări din întreaga rețea CEE a UniCredit. Acestea cumulează venituri agregate de 1,5 miliarde de euro şi peste 18.000 de angajaţi.

Programul Elite UniCredit CEE Lounge îşi doreşte să ofere companiilor suport în vederea intrării într-o nouă etapă de dezvoltare. Programul urmărește creșterea gradului de conștientizare a participanților cu privire la piețele de capital și a diverselor opțiuni de finanțare, oferind în același timp acces direct către investitori. Companiile din cele cinci cohorte precedente ale programului și-au început deja modulele de pregătire executivă și coaching. 

În cadrul unei ceremonii organizate la Londra pe 22 noiembrie a.c., cinci companii participante - Kuminiano Fruit (Bulgaria), Novi Agrar și SPAN (Croația), Fatrom (România) și Henderson (Rusia) – au primit certificatele ELITE pentru a sărbători sfârșitul celor doi ani de pregătire. Aceste certificate atestă capacitatea companiilor respective de a intra pe noi piețe, de a întâlni investitori și de a accesa noi surse de finanțare.

"Suntem încântați de faptul că parteneriatul nostru cu ELITE s-a dovedit foarte reușit", a declarat Andrea Diamanti, Head of UniCredit Corporate and Investment Banking and Private Banking pentru Europa Centrală și de Est. "Această inițiativă subliniază puternica noastră încredere în potențialul celor mai ambițioase companii mijlocii din Europa Centrală și de Est și ne ajută să le sprijinim în dezvoltarea modelelor de afaceri, stimulând astfel intrarea într-o nouă etapă de creştere. ELITE reprezintă, de asemenea, o modalitate inovatoare de a înțelege mai bine nevoile și planurile de viitor ale clienţilor noştri. Programul aduce împreună companiile aflate într-un proces de creștere și le oferă oportunitatea de a se inspira reciproc, de a face schimb de idei, de a împărtăși cele mai bune practici și de a identifica oportunități de afaceri reciproce".

A şasea cohortă din programul UniCredit CEE Lounge  este compusă din următoarele companii: Evromaster (Bulgaria), UniComs Group (Bulgaria), Vinprom Karnobat (Bulgaria), ALARM AUTOMATIKA (Croația), CROZ (Croația), Real Grupa (Croația), Verso Altima (Croația), CrisTim (România), TSG euroShell card Agent (România), Gemotest (Russia), Proton Group (Serbia), iDATA (Turcia), Iskur (Turcia) şi LTB JEANS (Turcia). 

"Sunt încântat să urez bun venit astăzi celui mai recent grup de companii internaționale participante la ELITE", a declarat Luca Peyrano, CEO ELITE. “Succesul tot mai mare al ELITE validează și subliniază importanța parteneriatelor, precum sunt cele cu Budapest Stock Exchange și UniCredit Group. Programe precum ELITE sunt esențiale pentru susținerea companiilor aflate într-o etapă de creștere rapidă, oferind sprijin în dezvoltarea acestor firme ambițioase și dinamice. Aceste companii au o capacitate unică de a inova, de a crea noi locuri de muncă și de a aduce, în cele din urmă, prosperitate economică ".

De la lansarea sa în 2012, ELITE a susținut peste 250 de companii din Europa. În prezent există peste 1.000 de consilieri, companii și investitori în comunitatea ELITE. Serviciile ELITE sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale fiecărei companii selectate pentru UniCredit CEE Lounge, grupul UniCredit contribuind la modulele de instruire și îndrumare, oferind în același timp acces la propriile servicii adaptate de suport. Programul ELITE ajută companiile cu o dezvoltare rapidă să cunoască diferitele opțiuni de finanțare accesibile și să fie pregătite în mod corespunzător să se întâlnească cu potențialii investitori.
Citeşte mai multe despre: UniCredit CEE Lounge

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza