Links Sitemap Business Linker Sitemap

Moneycorp deschide sucursală în România

1854 afisari
Specializată în plăţi internaţionale şi schimburi valutare, Moneycorp, a anunţat deschiderea sucursalei în România. Compania a început să furnizeze servicii de plăți şi schimburi valutare din 1979 dintr-o singură locaţie de birouri din centrul Londrei.
Grupul are peste 760 de angajaţi şi a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzacţii în 90 de valute în numele clienţilor săi în anul 2015.
Sucursala locală îşi are sediul în Victoria Center, Bucureşti, unde deţine o echipă dedicată de vânzări şi suport pe vânzări, cu experienţă semnificativă în tranzacţionarea pe piaţa valutară şi specializată în relaţia cu clienţii.

"Sunt mândru să lansez acest brand financiar internaţional în România, având probabil cea mai bună echipă din piaţă. Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piaţă, oferind preţuri extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienţi şi o puternică platformă on-line de schimburi valutare şi plăţi. Ne adresăm în special companiilor locale mari şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care obţinerea unor cotaţii şi servicii personalizte competitive de la băncile cu care interacţionează este dificilă. Pentru o organizaţie care apreciază menţinerea unei relaţii strânse cu clienţii săi, într-o piaţă în curs de dezvoltare din punct de vedere al educaţiei
financiare, am considerat important să avem o echipă profesionistă şi experimentată pe teren, capabilă să interacţioneze cu clienţii”, a declarat Johan Gabriëls, CEO, Moneycorp România.

La rândul său, Mark Horgan, CEO Grupul Moneycorp, a declarat:
"Suntem încântaţi să adăugăm Bucureştiul pe lista sucursalelor existente în afara Regatului Unit. Pe lângă sediul nostru central localizat în Londra, am deschis, de asemenea, birouri în Dublin, Madrid şi Miami. Moneycorp are o abordare unică cu privire la satisfacerea nevoilor tale valutare: noi ascultăm. Deşi sună evident, nu este întotdeauna cazul în livrarea de servicii. La moneycorp, ne mândrim cu faptul că asigurăm produse şi servicii care satisfac nevoile clienţilor noştri într-un mod solid şi transparent. Excelenţa serviciului pentru clienţi este prioritatea afacerii noastre.”
Citeşte mai multe despre: Moneycorp

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza