Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA Design a creat și anul acesta trofeele pentru câștigătorii Tour de France 2021

490 afisari
Participanții la a 108-a ediție Tour de France au ajuns duminică, 18 iulie, la linia de finiș de pe Champs-Élysées, Paris. Tot acolo, câștigătorii diferitelor categorii ale faimoasei competiții de ciclism și-au luat în primire trofeele. Anul acesta este al 11-a an consecutiv când ŠKODA Design este responsabilă pentru designul trofeelor, pe care le realizează din cristal cehesc.
› Anul acesta, trofeul Tour de France reflectă esența ciclismului: natură, ecologie și energie curată
› Design spectaculos, inspirat din sticla de cristal tradițională de Boemia
› ŠKODA Design creează încă din anul 2011 trofeele pentru câștigătorii Tour de France
› ŠKODA AUTO este de 18 ani partenerul principal oficial al competiției clasice de ciclism Tour de France


Peter Olah, Directorul pentru Design Interior al ŠKODA AUTO, a declarat : ”Trofeele au devenit un real exponent al competiției Tour de France. Anul acesta am preluat forme din natură: detaliile amintesc de firele de iarbă sau de flori ce par că cresc în trofeu. Aceste detalii conferă trofeului un caracter deosebit de natural, aproape feminin. Designul nostru abordează aspecte esențiale pentru societate și arată totodată importanța pe care o acordăm designului în general.”

Trofeele au înălțimea de 60 de centimetri, cântăresc 4 kilograme și sunt realizate din sticlă verde transparentă, amintind de limbajul de design actual al mărcii ŠKODA, cu forme cristaline distinctive. Designul realizat de ŠKODA AUTO a fost adus la viață de artizanii atelierului cehesc Lasvit. Aceștia sunt specializați în prelucrarea sticlei de cristal și au sculptat și de această dată adevărate opere de artă. Reflexiile de lumină și jocurile dintre lumini și umbre creează un spectacol de linii intersectate. Pentru tăierea precisă a cristalului, tăietorii de sticlă talentați trebuie să aibă mâna foarte sigură, dar și experiență îndelungată.

A 108-a ediție Tour de France a început în 26 iunie 2021 cu Grand Départ din Brest, Bretania. La sosirea la linia de finiș de pe Champs-Elysées, Paris, din 18 iulie, cicliștii au parcurs 3.383 kilometri, de-a lungul Franței și al Andorei.

Anul acesta, ŠKODA AUTO este deja pentru a 18-a oară partenerul principal oficial și partenerul auto al celui mai mare eveniment de ciclism din lume. Producătorul ceh de automobile a pus astfel la dispoziția organizatorilor turului aproximativ 250 de automobile. De asemenea, ŠKODA sponsorizează tricoul Verde pentru câștigătorul la puncte. Anul acesta, la fel ca anul trecut, SUV-ul electric ŠKODA ENYAQ a servit din nou drept centru de comandă și de control mobil (Red Car) pentru directorul Tour de France, Christian Prudhomme. În anumite etape, ENYAQ a fost substituit de hibridul plug-in ŠKODA SUPERB iV.






ŠKODA Design a creat trofeele pentru câștigătorii Tour de France 2021
Designul lui Peter Olah, Directorul departamentului de Design Interior de la ŠKODA AUTO, a fost transformat manual în trofee artistice, de atelierele cehești Lasvit specializate în prelucrarea sticlei de cristal.




ŠKODA Design a creat trofeele pentru câștigătorii Tour de France 2021
Operele de artă din sticlă de cristal cehească cu înălțimea de 60 de centimetri și greutatea de 4 kilograme au devenit simboluri reprezentative ale competiției Tour de France.

ŠKODA AUTO
› se îndreaptă cu pași siguri spre URMĂTORUL NIVEL, ghidată de STRATEGIA ŠKODA 2030.
› intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.
› se îndreaptă spre statutul de lider al mărcilor europene în India, Rusia și Africa de Nord
› în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.
› a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.
› face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.
› produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum motoare și transmisii.
› are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.
› are la nivel mondial peste 43.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza