Links Sitemap Business Linker Sitemap

ibis Styles Bucharest Erbas se lansează pe piața hotelieră din Capitală

1559 afisari
ibis Styles Bucharest Erbas, situat pe strada Căpitan Alexandru Serbănescu nr. 27, și-a deschis recent porțile, oferind 80 de camere personalizate cu elementele de design, care sunt în aceeași măsură funcționale, cât și decorative. Parte a conceptului "all inclusive" al mărcii, oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit și de micul dejun în restaurantul hotelului. În plus, hotelul oferă o sală de conferințe complet echipată, cu lumină naturală, un business lounge, un bar și o zonă dedicată copiilor.
Motivul principal al design-ului hotelului îl constituie lumea construcțiilor. Prin îmbinarea creativității și umorului de calitate ale unuia dintre cele mai moderne branduri hoteliere cu tradiția de lungă durată a Construcții Erbașu, companie lider în domeniul construcțiilor, care a debutat că o afacere de familie, a rezultat conceptul îndrăznet al unui șantier de construcții în stil pop-art.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viată – în Europa de Est și licentiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local și investitorul, Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.

Hotelul ibis Styles Bucharest Erbas Hotel prezintă lumea construcțiilor pornind de la  elementele sale de bază... într-o versiune urbană, contemporană. Interioarele minimaliste, industriale ale hotelului, care sunt încălzite cu ajutorul unor culori strălucitoare, pozitive, ne permit să aruncăm o privire în inimă unui oraș în care istoria este imprimată în clădiri. Aici, creativitatea merge mână în mână cu realismul, iar manifestările acestei fuziuni ne surprind încă de la primul pas. Benzile de avertizare de pe podea, schelele aparente, lifturile, cofrajele din lemn și elementele metalice netratate, toate se armonizează cu culorile optimiste, creând o atmosferă veselă plină de bucurie. Această aluzie la motivul primar, construcțiile, transpusă într-o formă care este departe de a fi evidentă, nu numai că încântă ochiul, dar ne permite să aruncăm o privire asupra a ceea ce este, în mod normal, lăsat ascuns. Stilul ibis Bucharest Erbas îi inspiră pe oaspeți să iasă și să se bucure în mod activ de șederea lor. După o zi plină de impresii, oaspeții pot fi siguri că se vor bucura de un somn odihnitor datorită conceptului de pat ibis Styles Sweet Bed™, o caracteristică a tuturor celor 80 de camere confortabil mobilate.


Citeşte mai multe despre: ibis Styles Bucharest Erbas

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza