Links Sitemap Business Linker Sitemap

Huawei devine al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global

1400 afisari
Huawei a devenit al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume în al doilea trimestru din 2018, potrivit datelor publicate de IDC. Această realizare se datorează, în principal, rezultatelor vânzărilor modelului P20 Pro. Pentru prima dată în istoria companiei, Huawei urcă pe a doua poziție în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume.

Această performanță se datorează unei creșteri dinamice și constante înregistrate la nivelul vânzărilor globale, care au crescut cu 41% în ultimul an. Vânzările companiei au crescut de la 38,4 milioane de smartphone-uri furnizate la nivel mondial în Q2 2017, până la un record de 54,2 milioane de unități în trimestrul al doilea al anului 2018. Creșterea înregistrată în regiunea Europei Centrale și de Est și a Țărilor Nordice, din care România face parte, a depășit recordul global, atingând 56% pentru aceeași perioadă.

"Nu pot sublinia îndeajuns importanța acestui anunț pentru noi. Ritmul de creștere, precum și capacitatea noastră de a urca în clasamentul celor mai importanți producători de smartphone-uri la nivel global sunt două motive care ne fac extrem de mândri. România urmează acest trend global și faptul că facem parte din regiunea cu cea mai impresionantă creștere la nivel mondial, ne conferă o dovadă tangibilă a eforturilor și dedicării echipei noastre. Vom face toți pașii necesari pentru a parcurge în continuare acest drum de succes și pentru a răspunde cu aceeași acuratețe ca până acum nevoilor oamenilor”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Potrivit companiei, aceste rezultate au fost susținute în primul rând de lansarea pe piață a celui mai puternic telefon al companiei de până acum, P20 Pro, echipat cu camera foto triplă  revoluționară Leica și Zoom Hybrid 5x, funcții inovatoare de fotografiere, asistate de tehnologie AI, precum și de unitatea special dedicată procesării neuronale (NPU) a cipului Kirin 970, dar și de interfața EMUI 8.1 ce are la bază sistemul Android™ 8.1, care oferă o experiență premium în utilizare. Dincolo de specificațiile tehnice, telefonul s-a făcut remarcat prin aspectul inedit al versiunii de culoare Twilight, inspirată de aurora boreală.

Huawei P20 Pro a fost distins cu numeroase premii prestigioase, precum premiul TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie) pentru „Best Photo Smartphone”. Acest premiu reflectă eforturile depuse de inginerii si designerii companiei Huawei in dezvoltarea device-urilor de top pentru consumatorii de la nivel global, acordând prioritate calității, designului și performanței. Specificațiile camerelor integrate in noua serie Huawei P20 stabilesc noi standarde în fotografia realizată cu smartphone-ul, lucru demonstrat recent de obținerea celui mai înalt rang DxOMark, standardul de incredere în industria măsurarii și evăluării calității lentilelor și camerelor foto.

Încrederea consumatorilor în produsele Huawei este rezultatul investiției continue în dezvoltare. Investiția anuală a Huawei în cercetare și dezvoltare s-a ridicat la 13,8 miliarde de dolari, în creștere cu 17,4% față de anul 2016, când aceasta se ridica la 13,8 miliadrde de dolari.


Citeşte mai multe despre: Huawei

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza