Links Sitemap Business Linker Sitemap

Grupul Financiar Banca Transilvania ajunge la un acord cu Autonom pentru vânzarea BT Operational Leasing

1812 afisari
Grupul Financiar Banca Transilvania și Autonom anunță încheierea acordului de vânzare-cumpărare a 100% din acțiunile BT Operational Leasing (BTOL).
În urma acestui acord, BT iese dintr-un domeniu care reprezintă o nişă secundară pentru businessul său, iar Autonom ajunge la 500 de angajați, circa 5.000 de clienți corporate şi un parc auto de peste 8.000 de autovehicule. 

Pe de altă parte, Banca Transilvania şi Autonom vor pune bazele unui parteneriat prin care clienții BT vor avea acces la un pachet extins de servicii de mobilitate, care cuprinde leasing operațional, management de flote, asistență rutieră, închirieri auto şi închirieri auto cu şofer.

"Ne bucurăm că am reuşit să creştem businessul într-o nişă dificilă, leasingul operațional. BT Operational Leasing a devenit unul dintre principalii jucători ai pieței locale de leasing operațional şi administrare a flotelor auto. Avem încredere că businessul se va dezvolta şi mai bine datorită competențelor companiei Autonom”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.
 
"Această tranzacție arată că se pot construi afaceri locale sustenabile. Suntem onorați să avem acest parteneriat cu cel mai important grup financiar românesc, Grupul Banca Transilvania. Vom munci cu pasiune în continuare pentru a oferi servicii inovatoare şi de încredere clienților noştri locali şi internaționali”, a completat Dan Ștefan, Managing Partner, Autonom.

Tranzacția, a cărei finalizare tranzacției este estimată pentru anul acesta, după primirea aprobării Consiliului Concurenței, a fost intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania și membru exclusiv în România al Oaklins şi de Wolf Theiss de partea BT Investment, respectiv de RTPR Allen & Overy de partea Autonom.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania, Autonom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza