Links Sitemap Business Linker Sitemap

Groupama Asigurări și Orange își extind parteneriatul prin intermediul serviciului Orange Money

1398 afisari
Clienții Groupama Asigurari își pot plăti de acum polițele de asigurare prin Orange Money, serviciul de transferuri de bani și plăți cu telefonul.

Groupama Asigurări și Orange România ȋşi extind astfel parteneriatul ȋncheiat anul trecut prin care clienții pot profita de beneficiile cumulate ale serviciului Orange Smart Home de monitorizare și control de la distanţă a casei, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri.

Serviciul Orange Money este disponibil clienților Orange din întreaga țară pentru transferuri de bani și plăți cu telefonul. Utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni PrePay pentru cei dragi, pot primi și transfera bani simplu și rapid, folosind doar telefonul mobil.

Aplicația Orange Money este disponibilă gratuit atât în App Store cât și în Google Play, activarea contului realizându-se în magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi încărcat cu numerar în magazinele partenere sau prin card, în aplicația mobilă Orange Money și pe site www.orange.ro/money.
Citeşte mai multe despre: Groupama Asigurari, Orange

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza