Links Sitemap Business Linker Sitemap

First Bank oferă refinanțare cu o rată a dobânzii de la 2,3% + IRCC pentru creditele ipotecare și acoperirea costurilor notariale aferente ipotecii

773 afisari
First Bank oferă refinanțarea cu o rată a dobânzii de la doar 2,3%s2t + IRCC a creditelor ipotecare obținute la orice instituție financiară. Aceeași rată a dobânzii este acum valabilă și pentru creditele noi de investiții imobiliare acordate de First Bank.
La contractarea creditelor, banca va acoperi costurile notariale asociate ipotecii încheiate, în limita a 2.000 RON. Aceste costuri pot include:

- eliberarea extraselor de carte funciară pentru autentificare;

- onorariu notar pentru autentificarea contractului de ipotecă;

- alte costuri aferente intabulării ipotecii în cartea funciară (taxe ANCPI).


"Rata la creditul ipotecar este foarte importantă în economia cheltuielilor familiei. Deși o rată mai mică este de dorit, mulți se simt descurajați de faptul că o mutare a creditului ipotecar presupune cheltuieli cu notarul. Prin această campanie, ne propunem să reducem rata actuală și, în acelasi timp, să eliberăm clientul de grija cheltuielilor cu notarul. Așadar, propunem o dobândă foarte bună și acoperirea cheltuielilor cu contractul de ipotecă pentru refinanțările de credite ipotecare, dar și pentru creditele noi de acest tip. Reducem astfel la maximum barierele de accesare a unui credit și îi ajutăm pe clienți să economisească în plus pentru a-și îndeplini visele”, a declarat Ionuț Encescu, Head of Products & Digital Innovation Hub, First Bank.

Oferta de credite pentru refinanțare și cea pentru credite noi de investiții imobiliare sunt valabile în perioada 15 martie – 30 aprilie 2022. Pentru acestea pot opta gratuit toate persoanele fizice care au vârsta minimă de 18 ani împliniți și care contractează de la First Bank un credit ipotecar sau refinanțarea unui credit ipotecar acordat de alte instituții financiare.

Persoanele eligible pot accesa un credit nou sau un credit de refinanțare în orice sucursală First Bank sau prin platforma Video Banking, prima sucursală virtuală din România. În cazul celor care aplică prin Video Banking, un specialist First Bank le va ghida, în timpul sesiunii video, în procesul de acordare a creditului, iar documentele necesare pot fi semnate online cu ajutorul semnăturii electronice, serviciu oferit gratuit de către First Bank.  


Citeşte mai multe despre: First Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza