Links Sitemap Business Linker Sitemap

EximBank anunță lansarea unei noi campanii promoționale pentru clienții deținători ai cardului de debit Mastercard

634 afisari
Clienții EximBank care dețin un card de debit Mastercard emis de bancă, prin intermediul căruia efectuează minimum trei cumpărături la orice comerciant din țară sau din străinătate, ori pe internet, pot câștiga unul dintre cele 170 de premii oferite în cadrul campaniei "Bucurii de zi cu zi cu cardul de debit Mastercard de la EximBank". Campania se desfășoară până pe 20 mai 2023, iar premiile, în valoare totală de 95.000 lei cu TVA inclusă, constau în 20 de carduri de combustibil MOL Gift, în valoare de 1.000 lei fiecare, și 150 de carduri cadou EMAG, în valoare de 500 lei fiecare.
Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți electronică care va avea loc în perioada 06 – 09 iunie 2023, iar regulamentul acestei campanii este disponibil pe site-ul băncii - www.eximbank.ro.
La această campanie participă toți deținătorii cardurilor de debit Mastercard Standard, Mastercard Gold și Mastercard World, emise de EximBank.
Posesorii cardurilor de debit Mastercard de la EximBank beneficiază de comision zero la emiterea cardului, la achitarea cu cardul a cumpărăturilor în magazine și pe internet, la transferurile între conturi curente, dar și la schimbarea PIN-ului la terminalele ATM/ multi-funcționale ale băncii..
Cu cardurile de debit Mastercard de la EximBank se pot face plăți contactless în condiții de siguranță, acestea fiind înrolate  automat în serviciul Mastercard SecureCode™.  Pentru o securitate sporită a tranzacțiilor efectuate pe internet, utilizatorii pot descărca gratuit din Google Play sau App Store aplicația de autentificare biometrică EximPay.
EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, EximBank continuă să acționeze pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român. Pentru detalii: www.eximbank.ro.
Citeşte mai multe despre: EximBank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza