Links Sitemap Business Linker Sitemap

eDesign by Schneider Electric - aplicație web care proiectează și bugetează instalații electrice pentru proiecte rezidentiale în timp real

489 afisari
eDesign, aplicația web by Schneider Electric, vine în ajutorul designerilor de interior realizând configurarea aparatajului și a tabloului electric pentru apartamente și case, calculând și un buget estimativ al instalațiilor electrice. Aplicația eDesign ajută la proiectarea rapidă a configurațiilor personalizate conform specificațiilor clienților, astfel încât ofertele concrete pot fi trimise către aceștia într-un timp foarte scurt.
"eDesign este aplicația care permite unui designer să proiecteze și să bugeteze instalația electrică a unei case pe un laptop, cu beneficiarul final lângă el, economisind timp și efort și accesând oferte de preț,” explică Victor Donici, Customer Software Specialist la Schneider Electric.

Pe lângă selectarea aparatajului electric necesar proiectelor lor, cu ajutorul eDesign, designerii de interior au posibilitatea de a testa diferite combinații de culori și materiale ale gamelor de aparataj electric, aplicația fiind un instrument important pentru proiectare și planificare, permițându-le designerilor să vizualizeze cu ușurință proiectele lor și ajutând beneficiarul final să ia decizii informate.

Aplicatia dispune de o bază de date variată, aflată în continuă actualizare, oferind astfel utilizatorilor produse și opțiuni variate de personalizare, precum culori, modele și materiale. Designerii de interior au control total asupra proiectului, pot vizualiza rapid diferite variante și posibilități, astfel încât să poată selecta cea mai potrivită soluție electrică pentru proiectul lor și disponibilă în termenele de execuție pe care le au de îndeplinit.

Mai mult, odată realizat un proiect, cu toate link-urile actualizate din cataloagele de produse Schneider, el poate fi salvat și folosit ca atare, pentru locuințe similare, sau adaptat în funcție de nevoi, pentru locuințe ce au compartimentări diferite.

"Având în vedere că tendințele în materie de design interior se schimbă rapid, clienții apelează la specialiști care să-i ajute să-și pună viziunea în practică, într-un mod profesionist și în raport cu nevoile lor. De aceea, la Schneider Electric am creat eDesign, aplicația care să-i ajute pe designerii de interior să aibă informațiile de care au nevoie pentru succesul proiectelor lor”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric. "Aceștia pot încerca diferite combinații de culori, modele sau materiale, astfel încât să ofere clienților variantele potrivite, în funcție de cerințele lor, iar în acest fel eDesign devine și un instrument important în comunicarea eficientă între designerii de interior și clienții lor.”

De asemenea, aplicația are incluse două moduri: modul asistat și cel manual.

Funcția numită "Modul asistat” pune instantaneu la dispoziția utilizatorilor lista de produse. Mai mult, această listă este actualizată și disponibilă la fiecare pas în timpul configurației, oferind opțiuni predefinite pentru diferite tipuri de locuințe și camere. Acestea se bazează pe tipologiile de locuințe întâlnite cel mai frecvent în România.

Aplicația este gratuită și disponibilă pe site-ul Schneider Electric, prin crearea unui cont de utilizator. În momentul în care accesează contul de pe orice variantă de desktop, designerul de interior are la dispoziție mai multe template-uri pe care le poate utiliza în proiectele sale. În plus, acest lucru îi permite să acceseze informații și sfaturi esențiale din partea specialiștilor Schneider Electric, astfel încât să pună la punct planuri detaliate pentru proiectele rezidențiale și să ia decizii informate.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza