Links Sitemap Business Linker Sitemap

Dina Tsybulskaya preia funcția de CEO al Telekom Romania Mobile Communications

773 afisari
Grupul de companii Telekom Romania anunță numirea Dinei Tsybulskaya în poziția de CEO al Telekom Romania Mobile Communications S.A., începând cu data de 1 septembrie 2021, ca urmare a separării Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) și Telekom Romania Communications S.A. (TKR).
Vladan Pekovic își va continua mandatul de CEO al Telekom Romania Communications S.A. asigurând o tranziție lină până la finalizarea tranzacției.
Dina Tsybulskaya și-a început cariera în industria telecomunicațiilor în 2007, în Grupul Telekom Austria, unde a deținut poziția de Marketing Director până în 2012. A continuat în Turkcell Group, deținând mai multe poziții de top management în anii 2012–2015, precum Commercial Director, apoi Senior Vice President, iar din 2015 în 2018, poziția de Executive Director în cadrul operatorului de servicii de telecomunicații mobile Life din Belarus. Între 2016 și 2019 a condus Software Development Supervision Committee al Lifetech Corp. Dina Tsybulskaya a preluat poziția de CEO al Crnogorski Telekom în 18 februarie 2019 și are o experiență vastă în dezvoltarea strategiei, marketing și financiar.
Citeşte mai multe despre: Telekom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza