Links Sitemap Business Linker Sitemap

Depozitele românilor la Garanti Bank, în creștere cu 14% în primele 6 luni ale anului

1344 afisari
Economiile deținute de clienții Garanti Bank au crescut în primul semestru din 2018 cu aproape 14%, ajungând la aproape 7,8 miliarde lei. Nevoile clienților sunt diferite. Unii vor să pună bani deoparte pentru a se bucura de confortul unei protecții financiare suplimentare, pentru situații neprevăzute, alții deoarece își doresc realizarea unor proiecte sau visuri.
Indiferent de motive, angajații băncii sunt pregătiţi să ȋi îndrume pe clienți către cea mai bună metodă de administrare a lichidităților pe care le au.
Cei care fac economii au, de regulă, studii superioare, un venit mediu sau peste medie și o vârstă medie cuprinsă între 45-50 de ani. Din ce în ce mai mulți tineri conștientizează, însă, importanța economisirii, iar mulți dintre ei aleg să-și gestioneze economiile online, pe pe laptop, tabletă sau de pe mobil. 

Aproximativ 53% din depozitele Garanti Bank se deschid în sucursală, restul fiind deschise prin Garanti Online, serviciul de Internet Banking al instituției financiare, care a fost relansat în luna aprilie a acestui an. Noua interfață a platformei are un design prietenos și intuitiv.

Pentru a încuraja economisirea, Garanti Bank și-a ajustat dobânzile pentru depozitele la termen, având o ofertă de top în piață. În plus, în cazul Garanti Bank se observă și o evoluție ascendentă a plasamentelor pe termene mai lungi, care au crescut față de acum 2-3 ani, când preferințele erau mai mult pentru depozitele la o lună.

Românii care își doresc, însă, mai multă flexibilitate în gestionarea fondurilor, pot alege să-și deschidă un cont de economii, deoarece pot efectua depuneri și retrageri oricând, fără a aștepta un termen de scadență și fără a pierde dobânda oferită de bancă. Contul de economii Bonus Economus al Garanti Bank este cu adevărat unul avantajos, deoarece oferă un bonus de dobândă suplimentar.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza