Links Sitemap Business Linker Sitemap

Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara

1659 afisari
Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara și l-a numit pe Ovidiu Zaberca în funcția de Senior Business Development Manager. Cu o experiență profesională de 15 ani în vânzări de servicii către companii, Ovidiu a lucrat în industrii precum telecomunicații, servicii financiare și consultanță, în ultimii ani ocupând o poziție similară în cadrul unei alte companii din Big 4.
Ariile lui de expertiză integrează planificarea strategiei de marketing și managementul dezvoltării afacerilor la nivel regional, în colaborare cu investitori și executivi de top din companii antreprenoriale și multinaționale. În rolul său actual, Ovidiu Zaberca este responsabil de gestionarea și dezvoltarea relației cu clienții, de la propunerea de servicii și de soluții personalizate pentru fiecare client, până la finalizarea colaborărilor, în contextul unui mediu de afaceri foarte dinamic, cu nevoi complexe. De asemenea, el este responsabil de stabilirea de noi parteneriate în cadrul comunității regionale de business. „De peste un deceniu, birourile regionale ale Deloitte sprijină companiile să exploateze oportunități și să se adapteze la schimbări, astfel încât să fie cât mai bine pregătite pentru a face față oricărei provocări. Timiș și Cluj reprezintă unii dintre cei mai mari poli de business din țară și sperăm să contribuim la consolidarea mediului de afaceri din aceste județe prin gama noastră variată de servicii de consultanță și de conformitate, de acum și cu sprijinul important al lui Ovidiu", a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Din poziția de Senior Business Development Manager, Ovidiu Zaberca facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de către experții Deloitte România care lucrează atât în birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara, cât și în București.

Deloitte România și-a deschis birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara în anul 2008, prin intermediul cărora oferă servicii de audit, servicii fiscale și juridice.

Citeşte mai multe despre: Deloitte Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza