Links Sitemap Business Linker Sitemap

Dacia a dezvăluit primul său model de mașină electrică, care anunță 'începe r-EV-oluția Dacia'.

272 afisari
Iată că vine primăvara! După câteva zile de suspans, primul oraș 100 % electric Dacia se dezvăluie sub forma unui show-car foarte aproape de modelul seriei, care va începe în decembrie a anului viitor. Liniile Renault City K-EA sunt recunoscute fără surpriză. În lipsa comercializării acesteia din urmă într-o versiune termică, prin urmare, Dacia a decis să intre în autovehiculul electric cu izvorul care intenționează să revoluționeze piața devenind cel mai ieftin VE de pe piață!
Compania anunța în urmă cu două săptămânică va prezenta, în premieră mondială, cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață, pe 3 martie.

Prezentarea urma să aibă loc în cadrul Salonului auto de la Geneva, care a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. În acest moment, nu este clar unde și cum va avea loc prezentarea.

Postarea rulează o secvență video cu câteva elemente ale noii mașini. Conform unor informații mai vechi, cel mai probabil scenariu pentru Dacia este ca modelul Renault K-ZE, lansat în China, să fie adaptat pieţei europene. Modelul a fost prezentat în septembrie 2018 în cadrul Salonului Auto de la Paris pentru a fi lansat pe pieţele emergente. Maşina ar putea costa circa 15-20.000 de euro.
Iată că vine primăvara! După câteva zile de suspans, primul oraș 100 % electric Dacia se dezvăluie sub forma unui show-car foarte aproape de modelul seriei, care va începe în decembrie a anului viitor. Liniile Renault City K-EA sunt recunoscute fără surpriză. În lipsa comercializării acesteia din urmă într-o versiune termică, prin urmare, Dacia a decis să intre în autovehiculul electric cu izvorul care intenționează să revoluționeze piața devenind cel mai ieftin VE de pe piață! În momentul de față, Dacia nu a comunicat caracteristicile tehnice dar arată o autonomie " de cel puțin 200 km conform standardelor. Aceasta implică faptul că primăvara va relua caracteristicile tehnice ale K-EA cu bateria sa de 26,8 kWh. Cât despre motor, acesta pretinde 33 kW de putere, echivalentul a 45 cai, precum și 125 km / h cu viteza maximă de 105 km / h. Bateria va avea doar 30 minute pe o stație de încărcare rapidă pentru a recupera 80 % din încărcare și 4 ore de încărcare lentă. Greutatea record de doar 921 kilograme ar trebui să conteze în autonomie totală În sfârșit, Primăvara oferă cinci locuri reale și un portbagaj de 300 litri, echivalent cu cel al unui Sandero. Veți găsi un fișier special de 8 pagini despre acest nou-nouț nou-nouț în a19 din Daciatitude pe standul din această vineri și a cărui acoperire completă este în sfârșit disponibilă. Sursa: Facebook Daciattitude!

Francezii mai au în portofoliu modelul ZOE, care are un preţ de la circa 30.000 de euro cu TVA. Cu o maşină de 20.000 de euro şi un volum anual de 50.000 de unităţi, Dacia ar produce anual maşini electrice de un miliard de euro.S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza