Links Sitemap Business Linker Sitemap

20 de autobuze BYD au ajuns la Primăriei Constanta

665 afisari
New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, anunta prezenta celor 20 de autobuze electrice BYD, pe drumurile publice din Constanta. Autobuzele au o lungime de 12 metri si podea joasa si vin la pachet cu 20 de statii de reincarcare lenta si cinci statii de incarcare rapida. Contractul, semnat in februarie 2021, face parte din proiectul prin care compania s-a angajat sa livreze autobuze electrice de 12 metri pentru orasele Alba Iulia, Buzau, Constanta si Ploiesti, fiind cea de-a doua licitatie castigata de New Kopel Car Import, dupa cea din Buzau, unde au fost, deasemenea, livrate noua autobuze electrice similare, trei statii de incarcare rapida si noua statii de incarcare lenta.
Autobuzele electrice BYD sunt extrem de performante prin autonomia lor ridicata si prin capacitatile de incarcare, traduse prin costurile reduse de infrastructura si de incarcare, garantia extinsa a bateriilor si a sistemelor precum si performantele eficiente de regenerare / franare. Gama autobuzelor BYD cuprinde tipodimensiuni de la 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, pana la cele articulate de 18 metri.


In 2018, New Kopel Car Import devine importator in Romania al BYD, cel mai mare producator si vanzator de automobile electrice si autobuze din intreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vandute anual. BYD este o companie multinationala cotata la bursă, care produce autoturisme, autobuze, camioane, biciclete electrice, stivuitoare și baterii reîncărcabile. Cu 60.000 de autobuze electrice livrate in toata lumea si cu o prezenta europeana semnificativa, cu ambele capacitati de productie in Ungaria si Franta, precum si cu multe autobuze vandute in Italia, Anglia, Olanda, Israel si nu numai, BYD este cel mai mare producător de baterii litiu – fier fosfat (Li - FePO4) din lume, cu o capacitate de producție de baterii de 100 GWH în 2022 si cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, cu o amprentă ecologică în peste 300 de orașe din peste 60 de țări din întreaga lume.

Cele 20 de autobuze au fost fabricate in unitatea de productie BYD din Komárom, Ungaria, prima fabrică BYD destinata exclusiv pietei europene.
Citeşte mai multe despre: New Kopel, Sixt Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza