Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru

1463 afisari
CEC Bank deruleaza pana la 31 martie 2018 o campanie promotionala destinata finantarii nevoilor curente de capital de lucru.
Astfel, clientii persoane juridice care detin cel putin o facilitate de credit de investitii in cadrul bancii pot garanta, la contractarea finantarilor aflate in campanie, cu ipoteci de rang subsecvent asupra bunurilor mobiliare si/sau imobiliare aflate deja in garantie la creditul/ele de investitii aflate in derulare. In cadrul campaniei pot fi accesate urmatoarele tipuri de credite: Linia de credit; Creditul special pentru finantarea activitatii curente; Creditul pentru finantarea stocurilor. Caracteristicile finantarilor acordate in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

Moneda: lei; Valoarea maxima: in limita ratelor de principal rambursate, aferente creditelor de investitie, dar nu mai mult de 30% din cifra de afaceri; Garantii: -       Ipoteca de rang subsecvent asupra bunurilor mobiliare si/sau imobiliare aflate in garantie la creditele de investitii;

-       Ipoteca reala mobiliara asupra conturilor curente deschise la Banca;

-       Contract de fideiusiune semnat cu actionarii/asociatii majoritari sau cu administratorii si, dupa caz, cu sotul/sotia acestora;

Comision de analiza: 0 lei; Comision de gestiune diminuat cu 50% fata de standardul practicat de Banca. "Conform misiunii asumate, CEC Bank continua sa se implice activ in orice proiect care are drept scop sustinerea mediului de afaceri, a antreprenoriatului si a segmentului IMM. Prin lansarea acestei campanii promotionale, ne dorim sa venim, o data in plus, in intampinarea nevoilor clientilor nostri persoane juridice cu instrumente de finantare dedicate, oferite in conditii flexibile si avantajoase", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza