Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank și EximBank finanțează producătorul de ouă Toneli Holding

421 afisari
CEC Bank a acordat o finanțare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding SA, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
“În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susținem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiție. Finanțarea agriculturii a înregistrat, anul trecut, o evoluție deosebită, CEC Bank consolidându-și poziția în acest domeniu, soldul creditelor acordate agriculturii crescând cu circa un miliard de lei”, a declarat Laura Mihai, director Direcția Clienți Mari CEC Bank.
 
”În general, se spune despre  bănci că îți dau umbrelă când este soare și o iau când plouă, dar acest parteneriat demonstrează contrariul. Într-o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri și nu numai, plină de provocări, CEC și EximBank sunt alături de companiile românești și propun soluții financiare care servesc nevoilor reale ale comunității de business. Iar acesta este numai un exemplu al capacității EximBank de a construi parteneriate eficiente cu celelalte bănci comerciale, în beneficiul direct al firmelor locale care pot accesa mai ușor finanțarea necesară pentru activitatea curentă sau pentru investiții”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.
 
"Toneli Holding, construiește an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piață, ci și un etalon în ceea ce privește producția și distribuția de oua și alte produse adiacente. Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conștienți că avem nevoie de suportul tuturor stakeholder-ilor și aici instituțiile financiare au un rol relevant. Suntem onorați să avem alături de noi în această călătorie ambițioasă, bănci cu rezonanță pentru economia românească, precum CEC Bank și EximBank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere și responsabilitate”, a declarat domnul Toni Khoury, Director General, Grupul de firme Toneli.
 
Toneli Holding colaborează cu CEC Bank încă din anul 2013.
 
Citeşte mai multe despre: CEC Bank, Toneli Holding, EximBank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza