Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ce noutăți pregătește Apple pentru acest an

1003 afisari
Imagini concept: cum ar putea arăta iPhone 12 Pro şi 12 Pro Max şi ce platformă hardware vor integra. iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, care vor suporta 5G, nouă generaţie Apple ar putea veni cu suport pentru reţele 5G, noi camere 3D şi dimensiuni de ecran actualizate pentru modelele Pro, conform rapoartelor media. De asemenea, Apple ar putea recurge la cea mai importantă reproiectare a iPhone de la lansarea iPhone X în 2017. Presa internaţională raportează că iPhone-urile vor avea dimensiuni de ecran de 5,4 inci, 6,1 inch şi 6,7 inch, spre deosebire de actuala linie, care include iPhone 11 Pro de 5,8 inci, iPhone 11 de 6,1 inchi şi iPhone 11 Pro Max de 6,5 inci.
Un nou iPhone ieftin

Compania intenţionează să lanseze o nouă versiune a iPhone SE în 2020, care ar intra în producţie în februarie şi ar putea fi lansat în martie. iPhone-ul original SE, care a fost lansat în 2016, a fost semnificativ mai ieftin decât smartphone-urile emblematice ale Apple. 

Noua versiune este ar putea fi lansată în primăvara anului 2020 şi poate avea un ecran de 4,7 inci,, la fel ca iPhone 8. Se presupune că va avea acelaşi procesor ca iPhone 11, cipul A13 Bionic, şi ar putea costa 400 de dolari. Acest lucru l-ar face cu 300 de dolari mai ieftin decât modelul de bază iPhone 11.

Un nou iPad Pro cu camere 3D

Apple intenţionează să lanseze un nou iPad Pro, care va avea doi senzori foto, precum şi un senzor 3D care va face posibilă o reconstrucţie digitală a lumii. Analiştii spun că mişcarea face parte din planul de adoptare a realităţii augumentate de către companie, care se pregăteşte să lanseze prima sa cască în 2021 sau 2022.


iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, care vor suporta 5G

Apple lansează noile modele iPhone în septembrie. iPhone-urile de nouă generaţie Apple ar putea veni cu suport pentru reţele 5G, noi camere 3D şi dimensiuni de ecran actualizate pentru modelele Pro, conform rapoartelor media. 

De asemenea, Apple ar putea recurge la cea mai importantă reproiectare a iPhone de la lansarea iPhone X în 2017. Presa internaţională raportează că iPhone-urile vor avea dimensiuni de ecran de 5,4 inci, 6,1 inch şi 6,7 inch, spre deosebire de actuala linie, care include iPhone 11 Pro de 5,8 inci, iPhone 11 de 6,1 inchi şi iPhone 11 Pro Max de 6,5 inci. 

Noul Apple Watch poate urmări somnul

Apple îşi prezintă în mod tradiţional noul Apple Watch alături de noile telefoane, în septembrie. Cea mai mare actualizare la Apple Watch din acest an ar putea fi adăugarea tehnologiei de urmărire a somnului, caracteristică pe care ceasurile rivale de la Fitbit şi altele o oferă de mult timp. Apple a testat monitorizarea somnului pentru Apple Watch şi speră să aibă funcţia pregătită în 2020, potrivit Bloomberg. 

De asemenea, este de aşteptat ca dispozitivul de generaţie viitoare să fie mai rapid şi să aibă o rezistenţă îmbunătăţită la apă. 

Un accesoriu care ajută la găsirea obiectelor pierdute

Se pare că Apple lucrează la un accesoriu care poate ajuta la găsirea obiectelor pierdute folosind iPhone-ul, conform unor rapoarte media. Dispozitivul ar putea consta într-o etichetă mică care să fie plasată pe chei sau portofel, care ar funcţiona cu aplicaţia „Find My” de pe iPhone. 

Nu este clar când Apple intenţionează să lanseze accesoriul, dacă este deloc, dar specialiştii au descoperit referinţe la produs în software-ul Apple pentru iPhone. 

Primii ochelari smart Apple

Exista o şansă ca Apple sa-si prezinte şi prima pereche de ochelari inteligenti. Mark Gurman de la Bloomberg a declarat în octombrie că Apple vizează ca dată de lansare 2020 pentru ochelarii AR, dar mai recent a anunţat că firma intenţionează să lanseze un set cu cască de realitate virtuală în 2021 sau 2022 şi ochelari inteligenti în 2023. 

Alte informaţii spun că Apple lucrează cu parteneri la ochelarii inteligenti care ar putea fi lansaţi în acest an. 

Un pachet de servicii care include Apple TV +, Apple News + şi Apple Music 

Apple poate oferi trei dintre serviciile sale digitale ca abonament la pachet în 2020, potrivit Bloomberg. Se pare că compania oferă Apple News +, Apple TV + şi Apple Music pentru a stimula abonaţii. O astfel de mişcare ar favoriza în continuare divizia care a ajutat compania să compenseze încetinirea vânzărilor iPhone în 2019. 

O versiune mai ieftină a HomePod

Apple ar putea introduce o versiune mai puţin costisitoare a difuzorului său inteligent HomePod în acest an, potrivit Bloomberg. Modelul mai ieftin ar include două tweetere în locul celor şapte din versiunea actuală. 

Apple a dezvăluit HomePod în 2017, ca o alternativă audio de înaltă performanţă pentru rivali precum Amazon Echo şi Google Home. Dar de la lansarea HomePod, Amazon şi Google au pus, de asemenea, mai mult accent pe calitatea audio. Un model mai ieftin ar putea face HomePod mai accesibil şi atrăgător pentru clienţii Apple. 

Căşti premium over-ear

Căştile AirPods sunt deja populare, însă compania ar putea lucra şi la căşti premium over-ear pentru a rivaliza şi cu Bose sau Sennheiser. Căştile vor fi poziţionate ca o alternativă de ultimă generaţie la brandul Beats Apple, potrivit Bloomberg, iar alte articole au prezis recent că acestea ar putea fi lansate în prima jumătate a anului 2020. 

Un dispozitiv de încărcare wireless

Apple ar putea lansa un mic mic dispozitiv de încărcare wireless în primul trimestru al anului 2020, care, conform specialiştilor, nu va constitui o alternativă la AirPower. AirPower a fost o placă de încărcare wireless pe care Apple şi-a propus să o lanseze anul trecut, dar a renunţat pentru că nu respecta standardele companiei. Aparatul ar fi fost capabil să încarce trei dispozitive simultan, cum ar fi un iPhone, un Apple Watch şi AirPods.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza