Links Sitemap Business Linker Sitemap

Carrefour România anunță schimbări la vârful Departamentului de Resurse Umane

1236 afisari
Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, Director Resurse Umane și Membru în Comitetul Executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie. De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane, trecând prin multiple etape de dezvoltare, contribuind, astfel, la succesul business-ului companiei în România.
Potrivit companiei, Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție semnificativă la creșterea puternică a afacerii și la transformarea Carrefour în organizația modernă și agilă care este astăzi, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare. Prin toate acestea, Ana a jucat un rol activ în construirea unei companii de top, angajator preferat, și recunoscută pentru practicile sale inovatoare.


"Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională" Jean Richard de Latour, CEO, Carrefour România.


Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende – Director Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.


Citeşte mai multe despre: Carrefour

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza