Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Mic a finanțat peste 1.000 de afaceri mici prin InvestEU

400 afisari
BT Mic a finanțat peste 1.000 de afaceri mici în decurs de patru luni, prin programul InvestEU, intermediat de Fondul European de Investiții (FEI). Pentru antreprenorii aflați la început de drum, parteneriatul, anunțat anul trecut, înseamnă oportunități de finanțare cu garanție europeană. BT Mic este prima instituție din România care a semnat o nouă colaborare cu FEI în cadrul InvestEU.
Potrivit BT Mic, cele peste 1.000 de afaceri mici sunt în 500 de localități din România, având  activitate în aproape 200 de domenii, iar pentru 75% dintre clienți, acestea sunt primele finanțări de business. De asemenea, aproape 20% dintre clienți sunt start-up-uri, cu activitate de sub un an.
“Ne bucurăm că am ajuns într-un timp atât de scurt la mai bine de 1.000 de antreprenori. Continuăm în aceeași direcție pentru a facilita accesul la finanțare pentru cât mai multe afaceri care sunt la început de drum”, declară Cristina Sindile, CEO BT Mic.
Parteneriatul cu Fondul European de Investiții facilitează acordarea de credite pentru 7.500 de afaceri mici, în valoare totală de 100 de milioane de euro.
Citeşte mai multe despre: BT Mic

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza