Links Sitemap Business Linker Sitemap

BRD aduce in Romania cardurile personalizate

3536 afisari
Victoria Donos
BRD-Groupe Societe Generale a lansat primul card bancar 100% personalizabil, mizand astfel pe impulsionarea pietei cardurilor din Romania.
Cardurile BRD „A la carte” ofera posibilitatea romanilor de a-si personaliza cardul cu imaginile favorite, insa acestea trebuie sa respecte anumite exigente juridice referitoare la drepturile de autor si la proprietatea intelectuala, nefiind permisa utilizarea unor marci inregistrate sau a unor imagini cu conotatii religioase, intelectuale, politice etc. „Totul a pornit de la ideea ca oamenilor le place sa li se ofere ocazia de a alege. Cardul devine astfel, mai mult decat pana acum, o reflectare a personalitatii clientului, care are ocazia de a detine un produs bancar unic si 100% personalizat”, a declarat Philippe Lelarge, director executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

Acesta considera ca romanii au o predilectie catre produsele personalizate, in contextul in care au personalitati puternice si sunt foarte atrasi de valorile traditionale cum ar fi familia.

Cardurile "A la carte" vor fi echipate cu cip şi emise atât sub sigla Visa, cât şi sub cea a MasterCard.Noul produs BRD beneficiaza de toata gama de functionalitati specifice unui card, iar pentru utilizarea internationala acestea urmand a fi echipate cu cip si emise cu sigla MasterCard si Visa.
Citeşte mai multe despre: carduri personalizate

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza