Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR restituie comunității Palatul Oscar Maugsch

251 afisari
Banca Comercială Română (BCR) a încheiat transferul de proprietate al clădirii istorice Palatul Oscar Maugsch din Piața Universului către Project Regina Elisabeta Bucharest SRL, o companie de investiții imobiliare cu sediul în Luxemburg, specializată în active hoteliere și clădiri de birouri de pe anumite piețe europene.
Situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, Palatul Oscar Maugsch se învecinează cu principala piață centrală a Bucureștiului, o zonă cu un potențial remarcabil de reamenajare urbană.
BCR a făcut primii pași în a pune patrimoniul arhitectural al clădirii la dispoziția publicului, prin găzduirea a două evenimente culturale importante - Romanian Design Week și Art Safari - în interiorul palatului.
Clădirea a fost construită la începutul secolului XX și este alcătuită din două aripi - Universitate și Toma Caragiu - cu o suprafață totală de aproape 17.000 mp.
Ca parte a contractului de cumpărare, BCR a încheiat un acord de închiriere temporară a spațiului de la parter în care banca operează în prezent una dintre sucursalele sale.
JLL a fost brokerul exclusiv al BCR pentru această tranzacție, în timp ce Special Properties a fost brokerul exclusiv al cumpărătorului.
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza