Links Sitemap Business Linker Sitemap

BCR reduce dobânda la creditul Prima Casă

2677 afisari
Banca Comercială Română (BCR) a anunțat modificarea ofertei de preț pentru creditul ipotecar Prima Casă prin reducerea marjei de dobândă de la 2,5% la 2.2% pentru clienții care nu virează salariul într-un cont BCR, dobanda finală fiind de 4.62%.
BCR continuă să aiba cea mai bună ofertă pentru clienții care îşi încasează sau vor încasa salariul la BCR, marja de dobândă fiind de 2% pe an, iar dobânda de 4.42% pe an. "La începutul lunii august, sărbătorim cinci ani de la acordarea primului credit Prima Casă de către BCR. Chiar dacă a suferit o serie de ajustări de-a lungul timpului, programul Prima Casă a ajutat numeroase familii să se mute în prima lor locuință, într-o perioadă în care economia avea nevoie de sprijin. Am redus dobânda pentru a fi mai atractivi pentru clienții care încă nu tranzacționează cu BCR și le oferim astfel, șansa de a se convinge că  serviciile împreună cu expertiza noastră în Program fac oferta pentru creditul Prima Casă imbatabilă”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate.
Din august 2009, BCR a acordat credite în valoare de peste 5.5 miliarde lei în cadrul Programului Guvernamental Prima Casă şi a ajutat aproximativ 34.000 de familii să îşi achiziţioneze prima locuință. Cele mai multe credite au fost contracte de clienți din București (peste 40%).
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza