Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Românescă lansează Cardul de cumpărături fără comision

530 afisari
Banca Românească derulează în următoarele trei luni o campanie promoțională pentru cardul de cumpărături în cadrul căreia orice emitere nouă de card vine fără comison de administrare pe o perioadă de un an, iar pragul minim pentru care deținătorii pot efectua tranzacții în rate la POS este redus la 150 de lei, de la 200 de lei. Campania se derulează în perioada 1 noiembrie 2022 - 31 ianuarie 2023, oferind noilor posesori acces la cumpărături fără griji în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și posibilitatea de a achita în rate impozitele și taxele locale. Cardul Deștept de cumpărături de la Banca Românească este un instrument de plată modern, sigur şi flexibil, oferind clienților multiple facilităti: "Cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 61 zile, în care nu se plăteşte dobândă pentru cumpărăturile la comercianţi (inclusiv pentru rate).

- Program de până la 12 rate fără dobândă, direct la POS, în magazinele semnalizate cu sigla "Mastercard - Plata în rate”.
- Fără comision anual pe viaţă, dacă utilizezi cardul la cumpărături în anul anterior postării comisionului (ultimele 12 cicluri de tranzacţionare), în valoare de cel puţin 12.000 Lei.
- Până la 12 rate fără cost de activare, setate manual ori automat sau 24 rate extinse cu 1% cost de activare lunar.
- Aplicare plan de rate în luna următoare efectuării tranzacției.
- Acces gratuit la extrasul de cont prin e-mail, on-line prin Internet Banking, la sucursală sau prin poştă.
- Serviciul SMS Alert, prin care se primesc informaţii în timp real, prin telefon, despre tranzacţiile efectuate şi autorizate (cumpărături şi retrageri de numerar).
- Cardul este înrolat automat în serviciul Mastercard SecureCode™ pentru plăți on-line în condiții de siguranță.

Banca Românească este o bancă universală ce oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor fiecăruia, prin intermediul rețelei sale teritoriale de aproape 85 de sucursale. Din 2020, Banca Românescă este parte a Grupului EximBank, fiind în proces de fuziune prin absorbție cu EximBank, până la finalizarea acestuia, cele două bănci având activitate separată.
Citeşte mai multe despre: Banca Româneasc?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza