Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Românească lansează Depozitul PLUS, cu dobânzi de până la 5%

385 afisari
Banca Românească a lansat Depozitul PLUS, cu plata dobânzii la scadență, un produs care se adresează persoanelor fizice care doresc să beneficieze de dobânzi atractive, care ajung până la 5%, pentru depozitele constituite din fonduri noi. Potrivit băncii, Depozitul PLUS se poate constitui pe perioade de 4, 6 , 12, 18 sau 24 luni, cu dobânzi de 4.25%, 4,50%, 4,75%, 4,85, respectiv 5,00% pe an pentru sumele în lei, rata dobânzii fiind fixă pe întreaga perioadă a depozitului.
Produsul este disponibil până la data de 13 mai 2022, pentru depuneri de minimum 5.000 de lei și se constituie fără prelungire automată la scadență, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.

Sumele necesare constituirii unui Depozit PLUS trebuie să fie noi, acestea reprezentând diferența dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitării deschiderii Depozitului PLUS și soldul depozitelor la termen ale acestuia la 18 februarie 2022. 

Cu 30 de ani de experiență pe piața bancară, Banca Românească se poziționează - prin soluțiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de aproape 85 de unități, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. În prezent, Banca Românească este în proces de fuziune prin absorbție cu EximBank, până la finalizarea acestuia cele două bănci având activitate separată.
Citeşte mai multe despre: Banca Româneasc?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza