Links Sitemap Business Linker Sitemap

Athénée Palace Hilton numește un nou Director de Operațiuni

1602 afisari
Athénée Palace Hilton anunță numirea lui Georg Pucker în funcția de Director de Operațiuni. Pucker are o experiență de peste 15 ani în industria ospitalității.
Recent a ocupat poziția de Manager de Operațiuni la Hilton Köln, unde a condus toate departamentele operaționale, inclusiv zona de Food & Beverage, restaurantele hotelului, zona de banqueting, bucătăria, recepția, relațiile cu clienții, housekeeping și departamentul tehnic, asigurându-se de calitatea produselor și a serviciilor.
Aykut Korkmaz, directorul general al Athénée Palace Hilton, a declarat: "Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Georg. Datorită experienței sale în gestionarea tuturor departamentelor operaționale și a relațiilor cu clienții, este persoana potrivită pentru această poziție și suntem bucuroși să-l avem în echipa noastră. Georg va fi responsabil cu supervizarea tuturor zonelor de operațiuni și va asigura menținerea calității serviciilor în cadrul hotelului nostru.”

Înainte de a se alătura hotelului Hilton Köln, Pucker a petrecut trei ani la Hilton Dusseldorf, în calitate de Food & Beverage Service Manager. De asemenea, a deținut poziții în Hilton Munich Park și în alte hoteluri din Frankfurt și Munchen. Pucker a acumulat o largă experiență în operațiuni participând la numeroase cursuri de leadership și management în cadrul Hilton Internațional și la Universitatea Cornell.

Referindu-se la noua sa poziție în cadrul Athénée Palace Hilton, Pucker a declarat: "Sunt foarte mândru să fac parte din acest hotel cu o moștenire istorică atât de bogată și să mă alătur unei echipe fantastice de profesioniști locali și internaționali. Athénée Palace Hilton București și Hilton sunt cunoscute pentru calitate și pentru crearea de experiențe deosebite pentru oaspeți și pentru membrii echipei, iar scopul meu și al echipelor pe care le voi conduce este de a ridica aceste servicii la un nivel și mai înalt. Bucureștiul este un oraș foarte atractiv și prietenos, cu un mix generos de turism de afaceri și de agrement, unde întrevăd oportunități deosebite în a duce mai departe renumele hotelului atât pe piața internațională cât și pe cea locală.”
Citeşte mai multe despre: Athenee Palace Hilton

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza