Links Sitemap Business Linker Sitemap

ASUS ROG Phone II - pare cel mai puternic telefon de gaming

927 afisari
ROG Phone II de la ASUS este pe cât de familiar, acesta fiind foarte similar în design cu modelul ROG Phone I de anul trecut, pe atât de surprinzător. Producătorul taiwanez a ascultat întocmai criticile modelului original şi a adus pe piaţă un an mai târziu un model realmente îmbunătăţit, care corectează majoritatea neajunsurilor.
ROG Phone II este echipat cu cea mai nouă revizie de chipset Snapdragon 855+ de la Qualcomm, vine în varianta standard numită „Elite” cu 512GB stocare şi 12 GB RAM, un ecran Full HD+ OLED de 120 Hz şi difuzoare stereo mai puternice pe partea din faţă. La capitolul autonomie vorbim despre un acumulator de 6.000 mAh cu încărcare rapidă la 30W care poate să asigure până la 10 ore de gaming în anumite titluri. O valoare mai realistă ar fi însă 7 ore, pentru jocuri precum PUBG Mobile.

Telefonul este mare, greu şi bine construit, ecranul fără notch asigură un câmp vizual complet în timpul jocului, iar accesoriile sale de gaming precum gamepad-ul Kunai şi TwinView Dock oferă un avantaj competitiv celor care vor folosi un ROG Phone II în meciuri de gaming online.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza