Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom promovează incluziunea persoanelor cu dizabilităţi

1086 afisari
Alstom s-a alăturat mișcării "The Valuable 500" - cea mai mare rețea mondială a directorilor de companii care promovează diversitatea - având ca prioritate pe agenda lor incluziunea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilităţi. Angajamentele Alstom sunt atât externe, vizând accesibilitatea soluțiilor sale de transport pentru toți pasagerii, cât și interne, urmărind includerea persoanelor cu dizabilităţi în rândul angajaților companiei.
Ca parte a planului său strategic intitulat "Alstom in Motion”, lansat în 2019, valorile de funcționare ale companiei au fost identificate explicit: "Agilitate”, "Incluziune” și "Responsabilitate”. Poziția Alstom în privința incluziunii în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilităţi poate fi găsită în descrierea valorii "Incluziune”: Noi concepem soluții de transport cuprinzătoare, într-un mediu de lucru și o cultură unde toate diferențele sunt integrate, respectate și încurajate fără prejudecăți. Orice angajat are posibilitatea să își aducă o contribuție și să obțină succese în cadrul companiei Alstom.
"Ne mândrim să fim incluși pe lista companiilor globale care consideră incluziunea o prioritate. Includerea persoanelor cu dizabilităţi în câmpul muncii nu este doar un lucru corect ce trebuie făcut, ci ajută Alstom să creeze soluții mai bune pentru clienții și pasagerii din întreaga lume. Dezvoltarea unor produse și servicii mai cuprinzătoare, mai incluzive, precum și asigurarea că personalul nostru reflectă diversitatea pasagerilor, au drept consecință rezultate mai bune pentru fiecare categorie,” a explicat Anne-Sophie Chauveau-Galas, Vice Președinte Senior Resurse Umane în cadrul Alstom.
Angajamentul Alstom față de clienți și pasagerii acestora este să crească gradul de accesibilitate universală din sectorul mobilității, inclusiv prin accesibilitate deplină pentru persoanele cu dizabilităţi. Acest obiectiv poate fi atins prin:
- promovarea accesibilității universale datorită design-ului integrat al soluțiilor și serviciilor noastre
- participarea persoanelor cu nevoi speciale în proiectele de cercetare și dezvoltare
Pentru că personalul nostru trebuie să reflecte diversitatea pasagerilor din întreaga lume, Alstom a decis să crească numărul de angajați cu dizabilităţi, acordând o atenție deosebită:
- combaterii ideilor greșite despre dizabilităţi și încadrarea în muncă
- asigurării abilităților și instrumentelor necesare recrutării și păstrării persoanelor cu dizabilităţi angajate
- demonstrării angajamentului la toate nivelurile organizației și indicării măsurilor pe care fiecare persoană le poate lua
- promovării condițiilor pentru un mediu de muncă mai favorabil incluziunii pentru persoanele cu dizabilităţi și minimizării impactului pe care îl poate avea o deficiență a unui individ
"The Valuable 500” reprezintă o mișcare globală care pune incluziunea persoanelor cu dizabilităţi pe agenda liderilor din companii.
Această organizație non-profit are ca obiectiv să unească cel puțin 500 dintre cei mai influenți șefi de companii și brand-urile acestora pentru a stimula schimbările sistemice din punct de vedere comercial, social și economic. Scopul este ca societatea să beneficieze de valoarea socială și economică adusă de persoanele cu dizabilităţi din întreaga lume, căci potențialul unui număr de 1,3 miliarde de persoane nu ar trebui să fie ignorat.
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza