Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alstom obține de la Top Employers Institute certificatul de angajator de top în Europa pentru 2020

87 afisari
Alstom a obținut titlul de angajator de top în Europa pentru 2020, fiind certificată de către Top Employers Institute (Institutul Angajatori de Top). Organizațiile certificate se dedică obiectivului de a asigura angajaților cel mai bun mediu de lucru, prin practicile progresiste aplicate în domeniul resurselor umane.
Mai precis, studiul celor mai bune practici de resurse umane măsoară aproximativ 600 de practici, pentru a evalua condițiile de lucru ale angajaților companiei. Auditul internațional independent al Top Employers Institute acoperă zece teme diferite: strategia talentului, planificarea forței de muncă, angajarea, învățarea șid ezvoltarea, managementul performanței, compensațiile și beneficiile, managementul carierelor și al succesiunii, dezvoltarea și cultura leadership-ului.

"Suntem foarte mândri de certificatul de angajator de top în Europa, pentru că acesta confirmă cele mai înalte standarde de calitate ale practicilor noastre în ceea ce privește managementul resurselor umane. Hotărârea de a obține această atestare a fost determinată de dorința de a ne provoca pe noi înșine în ceea ce privește resursele umane și de a avea o imagine obiectivă asupra proceselor noastre interne, în scopul îmbunătățirii continue a experienței angajaților. Compania Alstom, și îmi face plăcere să afirm acest lucru, își propune să atragă și să păstreze angajați de cel mai înalt nivel și țintim să obținem și atestarea mondială de angajator de top,” a declarat doamna Anne-Sophie Chauveau-Galas, Prim Vicepreședinte pentru Resurse Umane și Dezvoltare durabilă la Alstom.

"Și pentru Alstom în România este foarte importantă această certificare europeană, care ne motivează să fim în continuare și la nivel național un angajator competitiv, de primă clasă. Pentru noi resursa umană este capitalul cel mai important și ne dorim angajați motivați pentru proiectele noastre, care oferă satisfacții profesionale deosebite prin complexitatea și varietatea lor,” a declarat Angelica Procopie, Director Resurse Umane pentru România al Alstom.

"Recunoașterea ca angajator de top regional pentru 2020 este un moment de extraordinară mândrie pentru noi toți. Acest nivel de atestare demonstrează devotamentul nostru în privința aplicării consecvente a excelenței în domeniul resurselor umane, în plan regional – o implicare impresionantă în îmbunătățirea pieței muncii. Felicitări!” a spus domnul David Plink, Directorul General al Top Employers Institute.
Citeşte mai multe despre: Alstom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza