Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank extinde tehnologia self-service banking, făcând tranziția către o generație nouă de ATMuri

422 afisari
Alpha Bank România a demarat un amplu proces de extindere a serviciilor tip self-service prin înlocuirea echipamentelor ATM cu terminale de generație nouă, ce permit clienților să efectueze operațiuni de depunere numerar 24/7, fără a mai depinde de programul de lucru al unităților.
Clienții posesori de carduri Alpha Bank, persoane fizice sau companii, pot utiliza noile ATM-uri multifuncționale pentru efectuarea unor operațiuni multiple precum: depuneri în conturile curente de LEI, EUR, USD, plata ratelor aferente creditelor contractate sau plata facturilor de utilități.

Echipamentele de ultima generație dispun de cele mai noi sisteme de operare, ecran touchscreen de înalta rezoluție, oferind o experiență superioară în utilizare și un standard de securitate sporit.

50 de terminale noi sunt deja disponibile în mari orașe precum: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța sau Pitești; conceptul ATM 24/7 Banking urmând a fi extins prin înlocuirea progresivă a actualei flote de ATM-uri cu modele de ultima generație.

Alpha Bank România oferă servicii bancare universale printr-o rețea de 130 unități teritoriale și 250 de terminale de tip ATM ce acceptă tranzacții efectuate cu carduri emise sub siglele Visa, MasterCard și UnionPay.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza