Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alpha Bank acordă primul credit în programul Prima Maşină

1999 afisari
Alpha Bank Romania a acordat primul credit din cadrul programului Prima Maşină, unui client al sucursalei sale din Piteşti. Alpha Bank participă în programul guvernamental Prima Maşină, oferind clienţilor posibilitatea de a achiziţiona un autovehicul nou, în valoare de maxim 62.000 lei (preţ cu TVA).
Creditul este disponibil în lei şi se acordă pe o perioadă de maxim 5 ani, iar avansul solicitat este de minim 5% din valoarea autovehiculului.
Clienţii pot afla pe loc, în unităţile băncii, suma pe care o pot accesa. Răspunsul din partea băncii cu privire la aprobarea cererii de credit în cadrul programului Prima Maşină este obţinut în 24 de ore de la momentul depunerii documentaţiei complete. Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.
În plus, prin intermediul partenerilor săi tradiţionali în domeniul asigurărilor, Alpha Bank oferă clienţilor posibilitatea de a încheia o asigurare CASCO în condiţii foarte avantajoase, încheierea unei asigurări de acest tip pentru autovehicul, pe toată perioada creditului, fiind necesară în cadrul acestui program.
 
Citeşte mai multe despre: Alpha Bank Romania, Prima Ma?in?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza