Links Sitemap Business Linker Sitemap

Alina Gamauf, noul Director de Resurse Umane al Carrefour România

1303 afisari
Carrefour România o numește în funcția de Director de Resurse Umane pe Alina Gamauf, un specialist cu 13 ani de experiență internațională în resurse umane și finanțe. Odată cu preluarea noului rol, Alina va ocupa și poziția de membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Alina se alătură Carrefour începând cu luna ianuarie 2021, pentru a aduce echipei din România o importantă expertiză acumulată în cei 13 ani în care a activat atât în țară cât și în Italia, Austria și Germania. În cadrul grupului financiar din care a făcut parte, Alina a fost responsabilă de planificarea și coordonarea echipelor de Resurse Umane, de la HR Business Partner, la Director de Resurse Umane, atenția ei fiind atribuită construirii unor echipe puternice și a promovării unor valori care să consolideze poziția departamentului de Resurse Umane în strategia de creștere a business-ului.
"Mă bucur să mă alătur echipei Carrefour, unul dintre principalii jucători din industria de retail, pentru a continua transformarea digitală și adaptarea accelerată în noul context. Tot ceea ce voi construi alături de echipă va avea ca scop întărirea poziției noastre de partener de încredere pentru colegii și clienții noștri, pentru a merge mai departe împreună. De asemenea, o componentă importantă din strategia de HR o vor reprezenta programele de dezvoltare și creștere dedicate oamenilor, pentru a continua să susținem eficient planul de transformare al Grupului, să revoluționăm modul de lucru actual și să fim cât mai bine pregătiți pentru viitor”, Alina Gamauf, Director de Resurse Umane Carrefour România.
Citeşte mai multe despre: Carrefour

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza