Links Sitemap Business Linker Sitemap

20 de ani de servicii Xerox în România

1882 afisari
Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor, aniversează 20 ani de când oferă companiilor și instituțiilor din România soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele.

“Xerox a fost prima companie de profil din țară care, spre finalul anilor ‘90, a introdus în portofoliul său servicii de management al documentelor (MPS),” afirmă Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România. “De-a lungul ultimilor 20 de ani, ne-am perfecționat modul în care livrăm aceste soluții, iar tehnologia din spatele lor a evoluat în permanență, în ritmul sau chiar înaintea pieței.”
Xerox oferă servicii de MPS pentru clienții din întreaga țară, în mod direct prin forța de vânzări și prin intermediul partenerilor strategici. Astăzi, multe companii se află în plin proces de tranziție de la hârtie la digital, astfel că existența unei strategii de management al documentelor a devenit esențială pentru succesul unei organizații.
"Acum 20 de ani, serviciile de digitalizare păreau a fi ceva extras dintr-un scenariu SF,” adaugă Gabriel Pantelimon. „Oamenii se mirau că o companie precum Xerox vorbește despre fluxuri de documente care nu se mai imprimă pe hârtie. Am demonstrat, însă, cu fiecare contract semnat, că implementarea serviciilor de MPS produce rezultate reale și cuantificabile, cu efecte pozitive asupra operațiunilor clienților noștri.”
În prezent, Xerox are în ofertă o gamă largă de servicii pentru companii de toate mărimile, de la gestionarea flotei de echipamente pentru mediul de birou, la fluxuri complexe de lucru, incluzând soluții pentru scanarea și arhivarea documentelor și procese pentru comunicarea eficientă cu clientului final. Aceste servicii contribuie la creșterea nivelului de productivitate, la reducerea costurilor și îi ajută pe clienți să își desfășoare activitatea într-un mod mai sustenabil.

Potrivit companiei, în România, se observă în ultimii ani o creștere considerabilă a numărului de cereri pentru servicii MPS venite din partea firmelor mici și mijlocii. Astăzi, Xerox are 9 parteneri acreditați pe teritoriul țării care oferă IMM-urilor aceleași avantaje de care se bucură companiile mari: acces la tehnologii performante fără investiții majore, suport tehnic permanent, sisteme complexe de control și securizare a datelor, productivitate sporită și economii semnificative de timp și resurse financiare.
Portofoliul de servicii Xerox pentru managementul imprimării se bazează pe soluții hardware și software dezvoltate de Xerox și de partenerii săi și folosește analytics și tehnologii precum Xerox ConnectKey. Noul portofoliu ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează la nevoile în schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud și funcțiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau în trecut imprimarea, copierea și faxul.

Gama de produse include o varietate de mărimi, viteze și funcții care se adaptează atât la nevoile firmelor mici și mijlocii, cât și la cele ale marilor companii, oferind o experiență de utilizare omogenă pentru întreg portofoliul de produse și garantând clienților că datele din organizație sunt ușor accesibile și securizate.

Performanța și eficiența serviciilor MPS de la Xerox sunt recunoscute la nivel global, compania Xerox fiind desemnată în 2017, pentru al optulea an consecutiv, lider pe piața globală de servicii de imprimare în topul realizat de Quocirca.
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza