Links Sitemap Business Linker Sitemap

117 proiecte educaționale în cursa pentru 500.000 lei finanțări nerambursabile în programul Raiffeisen Comunități

825 afisari
117 proiecte de educație non-formală au intrat în prima etapă de jurizare a programului de granturi Raiffeisen Comunități, ediția 2020, care acordă finanțări nerambursabile în valoare totală de 500.000 lei pentru 10 proiecte educaționale derulate de ONG-uri și instituții publice de învățământ.
 Până pe 17 septembrie, proiectele vor fi evaluate de un juriu format din100 de angajați Raiffeisen Bank din toată țară și de specialiștii în proiecte comunitare ai Asociației pentru Relații Comunitare. 
După verificarea criteriilor de eligibilitate în programul Raiffeisen Comunități, 117 proiecte din cele 149 înscrise au trecut mai departe în prima etapă de jurizare și vor fi evaluate de două echipe diferite de jurați:

·       O echipa de specialiști în proiecte comunitare formată din echipa Asociației pentru Relații Comunitare (ARC) și echipa de Comunicare Raiffeisen Bank România. Notele acordate de echipa comună ARC și Raiffeisen Bank au o pondere de 70% în clasamentul primei etape de jurizare.

·       O echipa de jurați voluntari formată din 90 de angajați Raiffeisen Bank din toată țară. Notele juraților voluntari au o pondere de 30% în clasamentul primei etape de jurizare 

Primele 20 de proiecte din clasament vor întră într-o ultima rundă de evaluare, în care un juriu independent va alege câștigătorii celor 10 granturi în valoare de 50.000 lei fiecare. Câștigătorii vor fi aleși în urmă unor interviuri online între juriu și reprezentanții organizațiilor finaliste.




“Suntem bucuroși să vedem cum, de la an la an, primim propuneri de proiecte tot mai solide, gândite să devină sustenabile și să continue impactul pozitiv în viețile comunităților, chiar și după ce finanțarea Raiffeisen Bank se încheie. Anul acesta, multe dintre școlile și organizațiile guvernamentale care ne-au propus proiecte de educație au gândit idei adaptate noilor condiții impuse de pandemie. Cu ediția de anul acesta, ajungem să acordăm finanțări nerambursabile în valare de 1 milion de euro pentru 140 de proiecte comunitare”, a spus Corina Vasile, Director de Comunicare la Raiffeisen Bank România.

Proiectele propuse se încadrează în domeniul educației civice (48), al educației profesionale (33), educației financiare (20) și educație antreprenorială (18). Cele mai multe dintre ele sunt propuse de organizații și școli din București (41 de proiecte), jud. Cluj (12), Iași (7) și Brașov (5).

Programul Raiffeisen Comunități se află la a zecea ediție, timp în care a acordat finanțări în valoare de 870.000 euro pentru 129 de proiecte implementate în întreagă țară.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza