Links Sitemap Business Linker Sitemap

World Class deschide cel de-al 44-lea club de sănătate și fitness din rețea

420 afisari
România este una dintre puținele țări din lume care a adoptat o lege a deductibilității abonamentului de fitness pentru toți angajații. Legea este o recunoaștere a importanței pe care o au exercițiile fizice pentru sănătatea națiunii și a impactului pe care industria de fitness îl are pentru sănătatea întregii economii.
World Class Romania, principala retea de health & fitness din Romania, în calitate de membru fondator al RomaniaActive - vocea unită a industriei de fitness - a fost unul dintre initiatorii legii deductibilitatii, alaturi de ceilalti membri ai organizației.

World Class se extinde continuu, cu obiectivul de a face serviciile de health, wellness & fitness mai accesibile pentru mai mulți români. Rețeaua deschide cel de-al 44-lea club de health &i fitness, o nouă locație strategică într-un important hub de afaceri situat în apropierea Universității Politehnica. Noul club reprezintă o oportunitate de a adopta un mod de viață mai activ pentru toți studenții, dar și pentru angajații care lucrează în zonă. World Class va lansa o campanie de comunicare pentru a-i sprijini pe cei care muncesc în proximitate să profite din plin de noua lege privind deductibilitatea abonamentului de fitness.

Noul club World Class este situat într-un centru de afaceri nou și modern, o clădire verde cu tehnologie de ultimă generație pentru purificarea aerului interior. De asemenea, oferă o facilitate exclusivă: prima pistă de alergare pe acoperișul unei clădiri de business din România! Măsurând 260 m, oferă alergătorilor o vedere spectaculoasă de 3600 asupra orașului București.

Clubul oferă spații generoase de antrenament, studiouri de group fitness și cycling, echipamente și accesorii moderne, de ultimă generație, dar și o echipă puternică de experți în health & fitness, care dețin numeroase certificări naționale și internaționale.

"Unul dintre obiectivele noastre este să ajutăm companiile să creeze și să-și îmbunătățească forța de muncă, să dezvolte echipe mai sănătoase și mai productive. Credem cu tărie și toate studiile o arată cu certitudine: exercițiile fizice îmbunătățesc sănătatea oamenilor, dar și sănătatea business-urilor și a întregii economii!
Extinderea rețelei noastre de sănătate și fitness în locații strategice, aproape de locul unde oamenii trăiesc și lucrează, rămâne unul dintre obiectivele noastre principale. Odată cu noul World Class Campus 6 pe care îl deschidem, oferim tuturor angajaților din zonă mai multe șanse de a fi mai activi fizic și mai sănătoși. Vom continua să fim promotori al tuturor beneficiilor exercițiilor fizice și a ceea ce poate oferi românilor noua lege a deductibilității abonamentelor de fitness, astfel încât ei să poată face mai multă mișcare și să-și schimbe viața în bine”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Sănătatea națiunilor prin activitate fizică este noua putere și influențează direct starea economiilor lumii. Între 2020-2023, se estimează că 500 de milioane de oameni vor suferi de boli de inimă, obezitate, diabet sau alte boli cronice atribuite inactivității fizice, care costă 27 miliarde USD anual, dacă guvernele nu iau măsuri urgente pentru a încuraja mai multă activitate fizică în rândul populațiilor lor! (Global Status Report on Physical Activity 2022) 2022).

Citeşte mai multe despre: World Class

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza