Links Sitemap Business Linker Sitemap

Grupul Raiffeisen din Romania anunta schimbari in echipa executiva

239 afisari
Felix Daniliuc, Directorul General al Raiffeisen Leasing, si-a incheiat mandatul la finalul lunii iunie si va prelua, in calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii si Sector Public din Divizia Corporatii a Raiffeisen Bank.
"A venit momentul sa incep o noua etapa in viata mea profesionala", a spus Daniliuc. El va ramane in continuare membru in Consiliul de Administratie al Raiffeisen Leasing Romania. Director General al Raiffeisen Leasing Romania a fost numit incepand de astazi  Bob De Man, care a condus echipele Lean, Managementul Proiectelor si Securitate in Raiffeisen Bank. "Sunt bucuros sa ma alatur echipei Raiffeisen Leasing, cu dorinta de a continua ceea ce s-a construit pana acum pentru satisfacerea nevoilor clientilor grupului. Ne vom concentra pe ce putem imbunatati in activitatea de zi cu zi, in contextul actual de crestere economica”, a spus Bob De Man. Felix Daniliuc a adaugat: "Sunt increzator ca echipa valoroasa de la Raiffeisen Leasing si experienta profesionala bogata a lui Bob vor mentine si vor dezvolta parteneriatul de incredere pe care l-am construit cu clientii nostri”.

Felix Daniliuc este un bancher cu o experinta de peste 25 de ani, iar jumatate dintre ei i-a petrecut in echipa Raiffeisen. Timp de patru ani a coordonat regiunea de retail Bucuresti si echipa de vanzari directe a Raiffeisen Bank, iar din anul 2009 a devenit director general al Raiffeisen Leasing Romania.

Bob De Man s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in urma cu sapte ani, ca Director de Process Management si Organizare, in paralel a creat si a coordonat echipa Lean, iar in ultimii doi ani a preluat si echipa de Managementul Proiectelor. 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.